18 ammu täis, noorus juba mööda läind. täpselt ei tea isegi selle marki. mingi 2006 aaasta oma. korra sain juba sõita ka. meelde pean tuletama sellise masinaga sõitmist. :lol: http://media.onsugar.com/files/2011/02/ ... 006_01.jpg sellele täiega sarnane
Heeips! Kas on saaremaalt veel kedagi, kes sooviks tellida endale rolleriklubi kleepse? viewtopic.php?f=7&t=62174 Täitke see vorm ära ja siis võtke kiiremas korras minuga ühendust kas PS'i või msni teel( [email protected] ) Hetkel on makstud: Saarlane12 matupoiss GeRt126 maksmata: -
Heeei, andke nüüd endast märku, enne kui liiga hilja ei ole Kindlasti on veel neid, kes kleebiseid sooviksid.
nii . räägi matu võtad sa enda peale selle et korraldad ja rivi juht et kui on midagi võid minuga ka rääkida et abis olla vms kui peale sünnat teete siis vean enda bike ka kohale
väga tore et viitsid jamada to pruul:nagu aru sain siis sinu sünnaks seda hooaja avamist ei tule kuna liigahilja to kristo:mis vahet sel on ju,parem vöiks näiteks kristo prantsi rivi löppu panna ja matupoisi rivi algule,siis oleks kena vms to jürgen:öige
Mis sitakäiad... Ma teign nalja,lihtsalt grupis taga valvan,et maha ei jääda jne. Ma ei mõelnud seda nii,nagu sa.
Lol,mingi 2eur saab healjuhul,palju see roll ikka kaalub Aga tglt,see,et R ees ja R taga,hea mõte Tuleb loota,et tuleb parim hooaja avamine,kuna minu 1. on see.