terv siis , ma tuleks ka siis hooaja avamisele kui ma pole ennem kordagi käinud.. KAs siis tuleb midagi veel teha we.. Aga masinaks on mul derbi senda xtream 50 r.
Ei tule midagi teha lihtsalt millalgi ilmub täpsem info hooaja avamise kohta ja siis selle järgi tuleks kohale tulla Võid julgelt mõtteid siia kirjutada, et mis tegevusi võiks sinuarvates hooaja avamisel olla, et seda põnevamakas muuta.
aga pakuks välja ka selle et mingi vigur oskus sõit, midagi sellis umbes. Aga mu pill kiirenduses,, see külll ei liigu eriti. Kevadeks loodan kiiremaks muidugi:
hahahahahha........see on ju mingi naljakoht,mitteühelgi kokkutulekul ei oodata ju järgi :lol: :lol: :lol: :lol:
noo seeaasta võiks võtta keegi enda peale se kes on käinud paljudel kokkutulekutel ja ja ei karda rääkida vms ja tunneb rahvast
täpselt,las ta korraldab,tal masin töökindel ja värki.mötteid kh tal kindlasti,ta ei vaidle vastu kh nii et vaikus tähendab jaatavust :lol: :lol: :lol:
hoiatan kõiki rolleriste kes praegu liiguvad. mandri politsei on meil külas. ise olen juba noomida saanud. 8)