hahhhahhahh.....nagu möni teab siis mul ple veel eelmine hooaeggi läbi saand :lol: :lol: ma pöhimötteliselt koguaeg söitnd
Nonii saaremaa poisid, kui kellegi papal seisab mõni niva kuuri all tühja siis saatke mulle ps või helistage 53407087 Oleks suveks vaja liikumisvahendit, võib vajada nipetnäpet remonti või keevitustöid.
ei no, ise rääkisid, et sina ja fedorov jne korraldavad...otsustage nüüd siis lõpuks ära, kas korraldate või ei.
Mina, Harri ja keegi kolmas veel(Rass arvatavasti) korraldame. Mul oli juba enne Harriga kokku lepitud, et me hakkame sellega tegelema ja nii järelikult siis jääb ka.
Paneme paika siis kes on korraldajad, et rohkem vaidlust ei tekiks sellel teemal! KORRALDAJAD: 1.Kasutaja: matupoiss (Marthin) 2.Kasutaja: piaggio (Harri) 3.Kasutaja: ATM sm50 (Rasmus) Kuupäevaks pakun mina välja 29, 30 aprill või 1.mai nagu juba traditsiooniks on saanud.
Ma võin pm kolmandaks korraldjakas olla kui väga vaja, aga 29 aprill unusta kohe ära siis privas noortekas! :lol: Et arvatavasti siis 30 aprill oleks kõige etem, laupäev ka jne. Et tehke mingi hääletus vms, et mis kuupäeval teha.