Saaremasin Aprilia SR70 Stealth 2000

Discussion in 'Lugejate rollerid' started by Saaremasin, Juuli 3, 2011.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. aspirin

aspirin New Member

408
    0
    0
    Re: Saaremasin Aprilia SR70 Stealth

ma mõistan et see on stealth, aga varasemal vaidlusel jäi teil lahtiseks mis on trummel+vesi, mainisite et nii polegi neid tulnud, kuid on küll..

2. Saaremasin

Saaremasin Active Member

3,440
    0
    36
    Nii,täna sain sumpa ja karpa alla ning sain masina tööle(yee):D

Vabandan graafika pärast,telefoniga tehtud pildid ja video.
    Ma ei lasnud kaua tiksuda,tosool pole veel sisse jõudnud panna ning üldse timmist ära(stock vedrud)
    Silenceri polnud villa ka,mille pean kusakilt sebima.

http://www.youtube.com/watch?v=Ey5vChMLyfo

3. uimpz

uimpz New Member

716
    0
    0
    Tee kulmud ka taha, siis on saibiss. :p

4. sannu123

sannu123 Member

627
    0
    16
    Need pedemajakad suunad võiksid ära võtta , muidu vinksvonks pill :lol:

5. Saaremasin

Saaremasin Active Member

3,440
    0
    36
    Need Herr Politsei jaoks.:D

Valasin tosooliga ilusti sisse,õhutasin ära ja:D
    Nüüd taha uus piduriketas ning esipidurid õhutada,siis peaks olema korras kõik.:D

6. lendlind

lendlind Member

109
    0
    16
    Õhtul msnis pikemad jutud :p

7. roximees

roximees New Member

530
    0
    0
    cool story bro!

8. lendlind

lendlind Member

109
    0
    16
    mhm ära seleta kogu chatis enda postcounti

9. Saaremasin

Saaremasin Active Member

3,440
    0
    36
    Nujah:D
    Mul vaja ka rääkida,vaatasin su ploki üle,JUBE,mul 1 teine pakkumine sulle;)

Teemasse siis,et sain tagupiduri ketta uue,võtab kenasti,esipidur samuti korras nüüd.
    Esituled korras ja töötavad,tagutuled mitte,arvatavasti midagi mähisel viga,kuna esituled akupealt,kui süüde siis keerata nagu,niiet ehk oskab keegi ideid anda,milles võiks olla viga peale mähise?

10. O11

O11 New Member

85
    0
    0
    Kui masin ise töötab, siis ei tohiks mähises viga olla ju, lähed ise testriga kallale, vaatad kustmaalt vool ära kaob.

11. roximees

roximees New Member

530
    0
    0
    ok
    kes siin kogub poste,lihtsalt kellegi teemas et msnis pikem jutt,vähe pohhui ei ole teistel vä,nahhui mul vaja teada et sul msnis jutt talle,türa

12. Saaremasin

Saaremasin Active Member

3,440
    0
    36
    Türa,ära inise siin,krdu lohh,kettasse käid,uhvo!

Teemasse ka siis et masina jätan omale,kui just head pakkumist ei tule.
    Sai tsipa timmitud kh,nüüd enamvähem,tahab kergemaid rulle ja jäigemaid vedrusi,praegu selline enamvähem.
    Algul oli ikka jube,lärmas jne,panin stock õhufiltri,tegin augu suuremaks,perfect,eriti ei lärma ka,ise vägagi rahul.
    Väga ei piinanud,õhku sai vähe,siis sain gpsi 86 midagi kahekesi,niiet suhteliselt hea,kergemad rullid sisse,siis peaks timm olema.
    Ehk saab uue spidotrossi kh,siis näeb kiirust ka,aga tuledega selline asi,et kogu kupatus akupealt,ning mähis natuke ikkagi laeb,mingi kamm on.
    Tagutulesid pole,niiet võtsin konna tagant ära,et sõidan piduritulega,suunad jne töötavad vähemalt ehk siis masin on nüüd tavasõidus.Load vaja teha ning valmis.

13. roximees

roximees New Member

530
    0
    0
    lendate herkoga bemmiga majaette vä

14. Brabus

Brabus Active Member

2,433
    0
    36
    Andke nüüd mõni saarlane poisile 5l bena ja 125ml õli :roll:

15. siim123

siim123 Active Member

1,740
    0
    36
    [qote="Saaremasin"]
    Türa,ära inise siin,krdu lohh,kettasse käid,uhvo!

Teemasse ka siis et masina jätan omale,kui just head pakkumist ei tule.
    Sai tsipa timmitud kh,nüüd enamvähem,tahab kergemaid rulle ja jäigemaid vedrusi,praegu selline enamvähem.
    Algul oli ikka jube,lärmas jne,panin stock õhufiltri,tegin augu suuremaks,perfect,eriti ei lärma ka,ise vägagi rahul.
    Väga ei piinanud,õhku sai vähe,siis sain gpsi 86 midagi kahekesi,niiet suhteliselt hea,kergemad rullid sisse,siis peaks timm olema.
    Ehk saab uue spidotrossi kh,siis näeb kiirust ka,aga tuledega selline asi,et kogu kupatus akupealt,ning mähis natuke ikkagi laeb,mingi kamm on.
    Tagutulesid pole,niiet võtsin konna tagant ära,et sõidan piduritulega,suunad jne töötavad vähemalt ehk siis masin on nüüd tavasõidus.Load vaja teha ning valmis.[/quote]
    Hakkad lube tegema juttude järgi lubade tegemine mingi 150 euri kui see tõsi läheb minu booster varuosadeks vms lihtsalt ei näe mõtet lubade tegemisel :D

16. uimpz

uimpz New Member

716
    0
    0
    keda su booster ikka kotib ?

17. Tauri..

Tauri.. Active Member

2,317
    0
    36
    Tagutulesid pole,niiet võtsin konna tagant ära,et sõidan piduritulega,suunad jne töötavad vähemalt ehk siis masin on nüüd tavasõidus.Load vaja teha ning valmis.[/quote]
    Hakkad lube tegema juttude järgi lubade tegemine mingi 150 euri kui see tõsi läheb minu booster varuosadeks vms lihtsalt ei näe mõtet lubade tegemisel :D[/quote]

HAHHA , Ütleks nii et suht memmepoeg vms oled , mul olnud kokku 7 rollerit ja pole mitte ühegi rolleriga sõitmist lõpetanud mingite lubade pärast .

18. uimpz

uimpz New Member

716
    0
    0

HAHHA , Ütleks nii et suht memmepoeg vms oled , mul olnud kokku 7 rollerit ja pole mitte ühegi rolleriga sõitmist lõpetanud mingite lubade pärast .[/quote]
    mul on kümme olnud, kas olen nüüd lahedam vms? :D

19. Saaremasin

Saaremasin Active Member

3,440
    0
    36
    Teema lukku,masin kasutaja brabuse oma!

Thread Status:
Not open for further replies.

Jaga seda lehte