Re: Saaremasin Yamaha Neos 50 1999 Eks ma üritan küll.Kui mootoripoolepealt korda ilusti kõik saab,siis tuleb hakata gondlitega tegelema.
Re: Saaremasin Yamaha Neos 50 1999 Naljamees,aga jamh,sai kh kunagi see asi ülevaadatud,tööd on aga loodab et asja saab
Re: Saaremasin Yamaha Neos 50 1999 Keermestasin kaks kollektori kinnitust ka plokil üle,niid püsib kenasti kinni. Juunis peaks tulema aeroxi esihark,tagutule klaas,jalgealune gondel ja süütelukk. Pakkuge tagupiduri supporti ilma klotsidega.
Sisestasin raami nr netist sinna ning selgus,et 2004 aasta masin hoopis. Lisaks sai gaasisüsteem ära õlitatud ning ette uued amordid.
Täna kella nelja ajal sai mindud siis kasutaja Svennu123 uue masina järgi ning aeroxi sai poiss omale,väga odavalt töötav masin ning stocki kohta vudis päris hästi edasi. Kasutaja Motomees kaes siis samuti mu masina üle ning neg. kommenaare ma ei kuulnud(võibolla jättis endateada). Samuti sain siis jahutusplastikud omale ning korraliku stock silku.Nüüd kolb vaja osta ja siis tihendid ja hääled. Ühendasin juhtmeid ka,mõtlesin,et proovin,kas on sädet.Sain sellise suraka,et ehmatas täitsa ära,igatahes säde nüüd olemas.Uus kolb ja tihendid,siis saab tööle panna ning tulesid ühendama hakata.
Nii täna teavitati mulle,et tagutule klaas ning jalgealune plastik on välismaalt jõudnud Autofrendi,niiet järgmine nädal püüan need ka ära tuua.
Sportgaas ning aeroxi nupukonsool läinud kasutajale Svennu123. Mul nüüdsest Domino kroom nupukonsoolid. Lisaks sain uue kolvi stock silindrile ning 16mm karpa. http://www.upload.ee/image/2429280/Image.jpg <-- Vana omaniku käes tehtud pilt.
Väntvõll vaja vahetada,mis juba olemas on,seejärel 2 polti kollektorile ning üks silkupea mutter,variopoolse simmeri stopper ja siis ainult kicki anda. Hiljem starterisse osta üks hammasratas ning seejärel ainult kokku vaja lappida.