Mul oli sama jama üks päev, nii kui masin seisma jäi hakkas jooksma ülevoolust. Siis arvasin, et ujukil mingi nuss, kopsisin karpa pihta ja jäi järgi.
Tee ise ka midagi. Muidu sa ei õpi midagi, kui isa puhastab karpat, ema masinat ise ja vanaema keedab ketti. Võta kavõi isa kõrvale ja tehke koos. Muidu norm pill! Viska 125c mootor vahele.
TRA et kui masina täna käima panin jooksis jälle bena.Nahhuj nii pinda käib et praktiliselt kuus 3x jookseb. Et ma ei usu et karpa koguaeg sitane on kuna kuskil mudas ma nagu sõitmas ei käi. On äkki ujuki vedrus asi,et jääb peale? :roll:
Ja kas on vaja mingit õhufiltri õli peale lasta,peale pesu ja kuivamist? Või saab ka ilma? Sorry et mitu posti järjest! :|
kindIaIt pead öhufiItrit õIitama, kuna kuiv svamm ei püüa kõike kurja kinni, mis ei tohi mehhanismi sattuda
Aerosool õli:http://www.intermoto.ee/maardeained/655+%C3%95HUfiltri+%C3%B5li/%C3%95HUFILTRI+%C3%95LI,+SPRAY.html Midagi sellist võid panna küll :lol:
Sulle nagu öeldi siin juba ammu, et miks hakkab karbuss nn üle uputama! Mõtle nüüd natu loogiliselt, kuidas saab sitane õhufilter sul seda põhjustada?