Jaa Naaritsal C16 nahkas. Siimust tõesti kahju poisil nüüd läks koolis õppimine alla, vanemate tülis ja kodunt jooksus. Poiss on nüüdsest emo. ! :roll:
Tra nägin ka täna seda masinat,ikka päris nutune teema kll,tagakondlilt tükk väljas ja kriimud pm kõikidel kondlitel....et jah vaene siim,loodame et kõik saab korda varsti:/
Kummitus Kirjutas: Kõige haigem on see, et sa pole veel kordagi üle käinud masinaga kuigi vahest paned ikka tagal ja muidu päris hullu (ptui ptui ptui ) Nojah... Kahju küll muidu jah
mul kukkus ka paber maha ning läks katki aga jah... mida vittu, poleks uskunudki, et Siim üle tõmbab :| , kas läks mingi kindla põhjusega üle, või lihtsalt läks käest ära? Aga muidu edu mees ja saa masin korda
pmst oli nii et lasin tagal ja siis rida vahetades tuli veel sekundiga mõte et oleks kõva kui suuna tule ka sisse paneks ja mõeldud tehtud ja üle ta läks korjasin masina üles suunatuli oli sees niiet sellega sain ma hakkama 8) :lol: aga jah eitea kas viitsib enam korda teha, mõlemad küljed on kriimulised ja katki, sõita hetkel saab ja ma arvan et üritan suuremad kriimud lihtsalt kleepsudega ära peita vms. aga jah nüüd muretum tagal lasta see on ainuke +
Mul oli kah ükskord umbes sama teema ,et tahtsin suunda välja lülitada tagal sõites ,sest oli viimasest manöövrist sisse jäänud. Lasin siis korraks piduri lahti ja lülitasin suuna välja ja siis läks masin enam vähem 90 kraadi alla ja siis ehmatas jubedalt ära ning kallutasin rängalt kehaga ette ruttu ja jäin peale ning sõitisn edasi ..Joppas rsk 8)
suunda saab ju vajutada nii ka, et ei lase pidurist lahti näppe. Ise lasin tagal signaali ja suundasid vilgutasin mingi sr-iga
ma paningi pöidlaga suunda, ja näpp oli piduripeal kaa, ja ma vajutasin pidurit ka kui juba üle hakkas minema aga pmst mul pidur selline et 1 näpuga ma seda blokki ei vajuta ja siis ei jõudnud enam pidurdada niikõvasti et oleks otsa maha saanud. üleüldse se mats oli nagu tavaline ületõmbamine ming lambine mõtetu pask ja mõtetu asjapärast aga roller ikka käis mõlema küljega korralikult ja hüppas ja värki, oleks siis veel ainult 1 kyljega libisenud vms.
Sellepärast käisid üle ju et 1 näpp piduril, varsti su sõber lokz käib ka samamoodi üle. Või teil Tallinnas kõigil kombeks 1 näpuga pidurit hoida?