selle sumpaga oli ilge nuss, ta pidi võtma kõik kõrgendused maha, et sumpa üldse alla läheks, ning esimene kord ei liikund roller mitte munnigi, alles 40 pealt hakkas tõmbama, siis näppis veits oma sidurit ja sai asja korralikult liikuma vist 8)
ja haroldit ei ole? aga muidu jah vahetasin sumpa ära kuigi sain isegi suht timmi selle team2-ega, aga endale nii vali hääl ei meeldinud, ja nüüd on ikka vaiksem hääl. liikumise kohapealt siis team2 tudus jah et liikus paremini hetkel aga vaatab kui saab selle normaalseks siis äkki muudan meelt
Ega harold on juba vaikselt ära ka keeramas sellepärast vaata mida see temaga teinud on : Ei, aga muidu väga hull püss on Julgeks öelda, et üks Eesti kenamaid R'e.
oiii, oiiii,oiii ma mäletan veel hästi oma ajast neid vjatkasid ja masinaid aga see mis sul on see vajab veel tibake timmimist mu poeg näiteks kolasin natuke foorumites ringi ja mulle hakkas silma stage6 karpa nii 23 cm, stage6 speedcontrol, stage6 lahtine s3 koonus, stage6 heelium amort, stage6 tripleseat, muidugi oranz värv, siis turvalisuse pärast erk oranz vest (nagu mul) roosad rullid plastik sidruni vedrud ja veits timmimist veel ja siis võib asja saada kah sust aga ei eks ma olin ka kunagi noor ja loll aga eks aeg muudab inimest
hetkel siis peal c16 ja ap-st soovitati se maha müüa ja shot osta ja sass veel ütles et praegu ta seda selle sumpaga korralikult liikuma ei saanud, aga no maitea gaasiga tagal on kuidas veel ja fooritagant maha surudes tõstab ka tagale. pmst võite siis küsida c16 sumpat ja pakkuda shoti või s6 r1200-i. undertail on raghzapool eiteagi millal ta selle valmis jõuab. 8)