Re: CPI ARAGON S-Line 06 - Samy kõige mõistlikum on esiratta taha panna radikas, nagu mul on. ei pea midagi pahteldama ega lõikama, roxi radikas mahub ilusti ära ka
Re: CPI ARAGON S-Line 06 - Samy Hmm siis peaks sellealumis porika nahhuj viskama sest too jääks ette :roll: aga muidu kuhu sa paisupaagi tirisid kui radika sinna alla panid.
Re: CPI ARAGON S-Line 06 - Samy Täna sai siis aeroxi mootor kokku topitud aga tööle veel ei proovin sest radikas pole veel raami küljes aga homme üritan kateemase pildid lisada :roll:
Re: CPI ARAGON S-Line 06 - Samy aeroxil pole trummelplokk kui juba sellise asja ette võtsid, oleks võind ketaspiduriga ploki ka sebida
Re: CPI ARAGON S-Line 06 - Samy poiss omab mu vana "100cc" trummelblokki .. teemasse ka,et radikas läheb rattataha nibin-nabin no igast gondlist on tsipa cm puudu aga kui asja saab arenema ss tuleb jahutus megahea 8)
Re: CPI ARAGON S-Line 06 - Samy Kõige mõistlikum radikas väikse kalde all panna siis jääb natuke rokhem ruumi :roll: aga sinna mikkegi ettepanek poritõke v mis iganes sellega läheb tsiparaskeks
Re: CPI ARAGON S-Line 06 - Samy Nüüd pildid ka Lõpude lõpuks sain üldpildid lisatud lisaks veel pilte kui mu telefon ei peksaks näkku :roll: :S:S
Re: CPI ARAGON S-Line 06 - Samy Nüüd pildid ka Masinal nüüd aeroxi plokk all ja lc süsteem töötab ja masin sõidab 8)
Re: CPI ARAGON S-Line 06 LC - Samy Nüüd pildid ka suure singi küsimus :roll: Mid arvate sihukesest värvilahenusest ?? http://www.google.ee/imgres?start=202&n ... =115&ty=66 :roll: :roll: :roll:
Re: CPI ARAGON S-Line 06 LC - Samy Nüüd pildid ka Soovitage siis mingit mahedat tooni no see toon jamh suht hele ma mõtlesin natukene tumedemat naq mingi monteri roheline vms aga maitea isegi ei oska midagi valida
Re: CPI ARAGON S-Line 06 LC - Samy Nüüd pildid ka Sorri vahepealse pildiviivitusega :roll: Telefon pani näkku aga nüüd siis pildid olemas vahepeal toimunust 8) Radika paigutusest kinnitustest siis midagi 8) Ja siis mootoris ka mõned picid Ja siis ühest katkisest kohast mis eelmise omanikupoolt tehtud :roll:
Re: CPI ARAGON S-Line 06 LC - Samy UUED PILDID LK 3!!!!!!!! Kellelgi malossi spordi kolbi ei vesele kuskil paeks vist varsti endal välja vahetama
Re: CPI ARAGON S-Line 06 LC - Samy UUED PILDID LK 3!!!!!!!! saab ka nüüd üle pika aja teemasse kribada :lol: Täna sai siis vahetatud ixil twin chrome S6 Replica chrome vastu ja kusjuures veel 1:1le 8) S6 on igati viisakas ja korralik ainult see vedru v asi puudu :roll:
Re: CPI ARAGON S-Line 06 LC - Samy UUED PILDID LK 3!!!!!!!! Pohh,pane pastakavedru,aga pro rep on parem ka w, ehk tahad nyyd masinate peale jooned teha ?
Re: CPI ARAGON S-Line 06 LC - Samy UUED PILDID LK 3!!!!!!!! Hetkel ei plaani veel ei plaani masinast lahti saada, tuli ikka mõte valmis teha 8) Täna saan korralikuma kolvi ka 8) siis vaja ainult suuremat karpat ja väntvõlli uut. täna panen siis uue kolvi ja pro replica alla ka