ega ma halvas mõttes seda ei öelnud, lihtsam oleks tal karpal toores korda teha ja asi vso. aga ma arvan kui ta ei saa toore juhtme korda tegemisega hakkama siis ei saa ta ka kollektori valmis tegemisega sants annan 25 kui jawa karpa peale paned :wink:
Üks küsimus mitu volti peab üldse sinna elektri tooresse tulema et too tööle hakkaks. praegu tuleb natuke üle 3-me voldi kui starterit annad.
mai oska ütelda palju peab voolu tulema aga vaata kas toore klapil on takisus ja vahe jupp oleneb sellest määne kollektori ots sul on, (tee kuumakindlast silikoonist vahe jupp :lol: )
:lol: :lol: automaat tooresse läheb 12 volti , ja see mingi 3-5 tuhande pöörde juures, niiet kui starterit annad pole ka ime miks 3v tuleb. ja sul on kindlasti alumiiniumi keevitus ka olemas mis maksab 200 000.- päris reaalme vend oled. see jawa karpa on täielik debiilsus, neil on ju gaasikäik teine, sis sa pead trossi kõri lühemaks tegema ja kuhu sa vaakumkraani ühendad? aga mul on lada karpa ka, tollel on kaks 50mm lõõri, osta ära ja pane peale: :wink:
http://scooter-center.com/catalog/produ ... s_id=11924 Kas see karpa oleks norm? Pean vist endale uue karpa tellima kuna vanal karpal ujuk vist läbi.
siis see karpa ei sobi. kuna piaggiol on kummist kolektor aga sul läheb kolektor kruvidega karpa külge pead sebima selle stage 6 alu kolektori tollel saab otsa panna selle kummi vahejunni ja siis saad selle karpa panna.