Ma pole toda karpat puutundki ja siis olen kohe süüdi, et ta piiksu, läks hea loogika teil.Ja engine mis kasutaja siis müüb toda juppi mille pildi lingiga saatsid.
kuna roller siis korda saab või siis negatiivselt järjest rohkem vigu tekib ISEENESEST? kas on üldse võimalik et seda veel kunagi sõitmas saab näha?
telli mingi jupp mis kindlasti ei sobi, ja peale panemisega kaota mõned asjad ära ja astu kogematta puruks, jnee....
ma soovitan hooldusse sul ta ära viia,ennem kui midagi täitsa perse ei lähe või kõigehullem põlema :?
Ma vaatan, et kõige osavamad rolleri tuunijad võtavad siin väga palju sõna. Muidu võiksid korda saada juba, suht normaalne pill tundub !
Tra V501 selle asemel, et siin möliseda, aita inimest, sul on mingi tõsine hälve, löö enda homemade sumpa veel kord vastu pead endale, äkki tuleb mõistus koju, Priidik sa Keeway rider pane oma nõrk suu kinni. Tellis vale karpa ja mis nüüd on? Juhtub.. E: Nael: Ütlesid kõik vajaliku! Vähemalt mõnel on raha ja suudab asju tellida/osta mitte ise teha kuskil õlinipeldades öö otsa.
mis te siin mölisete seda tüüpi on abistatud tohuija, aga keerab ikka peese asja kuidas saab karpa järsku katki minna :roll: mis v-501 vastu jälle on sander ei võta tema õpetusi vastu
Vastus sinu eelmisele küsimusele ükski asi ei ole igavene.Alpssi käest sain teada et tema kätte peaks karpa reedel jõudma.