Re: Sandri Honda Dio AF-27´ 11 kuidas sul 13 tollised rattad alla mahtusid kas tegid mootoriga ka midagi?
Re: Sandri Honda Dio AF-27´ 11 vaata ta hetke olukorda kas või dp-lt :-x siis näed milline asi on. krt loe teema läbi, ei ole ju nii palju juttu siin?? kasvõi esimene ja kolmas post, kus põhiline kirjas, mis masinaga tehtud on. Ma saan aru, et sa ei viitsi kellegi stock, uue värvilahendusega streedi või r-i teemat läbi lugeda
Re: Sandri Honda Dio AF-27´ 11 no sry ma olen lugen läbi aga ma ei pannud tähele et www mootor selle pärast ei pea kohe mõlisema hakkama :lol:
Re: Sandri Honda Dio AF-27´ 11 Paksu rahakotti on tõesti vaja Vaheaeg tulemas, siis on natukene rohkem aega tegeleda. Kui keegi treimis teenust teab Tartu lähedalt, siis võiks anda teada. Täna võtsin sumpsi käsile ja sain enamvähem värvist puhtaks summuti ja sai alustatud poleerimisega. Ehk siis praegu 240-ga lihvitud. Veel vaja mitme paberiga lasta ja lõpuks siis poleerketta ja kemikaalidega.
Re: Sandri Honda Dio AF-27´ 11 l lk 3 Sai täna möllatud sumpsiga ja mootoriblokk valmis pandud, et laagrid ja simmerid sisse lükata väntvõlliga. Summutiga jõudnud sinna maani, et vaja poleerida aind veel. Kui hästi läheb, siis saab järgmise nädala lõpuks treiali juures käidud ja ka keevituses. Siis on masin juba omal ratastel. Mõnelt ootan siiamaani pakki, et mootori käima panna :-x
Re: Sandri Honda Dio AF-27´ 11 l lk 3 sa teed nüüd jälle üle pikka aja normaalse rolleri, ma tilkuva lõuaga vaatasin ühe dio videot kus oli diol pesoo sp plokk all. link: http://www.youtube.com/watch?v=cgNQftbizfM
Re: Sandri Honda Dio AF-27´ 11 l lk 3 peaksid veel supmat lihvima, kuna siis tuleb parem läige välja ja peenema liivakaga(u.2000), pildil tundub veel suht tuhm olevat
Re: Sandri Honda Dio AF-27´ 11 l lk 3 lihvimist vajab tõesti. Reedeni olen laagris, seega ei saa vahepeal midagi teha :|
Re: Sandri Honda Dio AF-27´ 11 vahepeal kerged ideed tulnud. Homme vist teostama. Kui see variant jääb jube, siis jääb raami peale ja vb ka lõigun raami.
Hmm, need diod mis postitasid, need dio zx'id ja nendel kuju hoopis teine. Olen ka mõelnud midagi sarnast teha, aga raam jääb igatpidi ette af-27'del Kui midagi sellist ära teed, siis respect 8) Seni on küll kenad pildid Pappi ka paistab olevat sul
Nonii. Tagumised kondlid said valmis lõigatud. Tulemus päris hea isegi. Nüüd vaja kusgilt fotokas sebida
Sai siis treiali juures käidud. Hark sai parajaks treitud. Kondleid ka natuke tehtud nüüd. Pahteldada veel vaja ja värvida. Mootori kinnitused pole siiani veel tulnud :| Mootor mingi valemiga raamile kinnitatud. Ärge pange tähele :lol: Homme saan laagrid ja simmerid. Siis saab väntvõlli sisse lükkata. Ärge lenksu vaadake. Siia ei sobi Kui keegi osta tahab lenksu koos puksiga, siis PS.
Re: Sandri Honda Dio AF-27´ 11 l Pildid lk 4 Esiots on nagu pardinokk, Minuarvamus Muidu Suht racing DIO . Mootor võiks ka vastavalt välimusele tulla .
Re: Sandri Honda Dio AF-27´ 11 l Pildid lk 4 ärge värve ja asju vaadake. Viimistlemine on hiljem. Praegu kondleid lõigata ei saa. Ketaslõikur põles läbi Muidu oleks ammu tehtud. Tagakondlid juba ära lõigatud.
Re: Sandri Honda Dio AF-27´ 11 l Pildid lk 4 Ei jätagi. Lihtsalt proovisin kõrgust. Madalam mingi 7-10 cm.
Re: Sandri Honda Dio AF-27´ 11 l Pildid lk 4 mootori see kinnitus värk raamil tuleks üldse maha lõigata ja panna teise kohta, et asi ka viisakas jääks.