Re: sandri rotikas 125cc Mu fatass ka pildile jäänud , sander sul tõsiselt ka plaanis see tööle panna ? :lol:
Re: sandri rotikas 125cc esimeses postis pilte küll tegelt see zipi number õli ja õhkjahutus jap see amort -Aston- i leiutis esiamordile paar lisavidinat pandud ja timmis aga mdea see toidab küll Pakkuge 125cc4t (152QMI/QMJ) mootori el süsteemi koos ajude ja asjadega saaks masina liikuma ja kui kunagi raha veel tekib on plaanis 150cc silku ja multivar ja mõned sportiivnõi jupid veel tuleb siis no show all go masin projekt "peletis"
Re: sandri rotikas 125cc niisiis neljap tuleb uus juhtmestik aigolt ja siis peale läheb vist hetkel 12 dellorto karpa
Re: sandri rotikas 125cc triple post aga poogen krdima juhtmestik olemas, tagavelje mutrit vaja veel, istmealla cpi paak vist ja krdima ette tuleb vist mu vana froodo kondlid ehk siis see asi ärkab uuesti ellu ainult et teise raami peal üritab täna sädeme kätte saada siis mingiaeg kolb ka eile tegin pilte ka mingiaeg viitsin siis litin siia
Re: sandri rotikas 125cc mul ülikorralik kolb, karpa, kolle asjad olemas, anna teada kui huvi, mul freedo 1 mingid kondlid ka olemas vist, aga kui tahad siis ma võin sulle freedo 2 raami ja kondlid mingi hinna eest ara müüa.
Re: sandri rotikas 125cc ootab aju ja muid huinjasse nagu näiteks paak ja mõned pisiasjad veel pm need isegi olemas aga pole aega olnud kellegil sellele mingit plekkvelge pole pakkuda?? midagi sellist mida kannataks laiemaks teha
Re: sandri rotikas 125cc ootab aju ja muid huinjasse nagu näiteks paak ja mõned pisiasjad veel pm need isegi olemas aga pole aega olnud kellegil sellele mingit plekkvelge pole pakkuda?? midagi sellist mida kannataks laiemaks teha [/quote] mul sulle keeway/cpi aju ja paak pakkuda[/quote] olemas kõik peale aja by sooba[/quote] 125cc 4t mootorile ei sobi 2t cdi, proovitud, säde võib olla aga valelajal. sinna sobib 50cc 4t hiinaka cdi, ja 1 või 2 pistikuga vahet pole, mul endal oli baotian 1 pistikuga cdi aga algul oli 2hega, juhtmete värvid samad.
Re: sandri rotikas 125cc mul need 50 se omad kadund nii et pakkuge neid võin vastutasuks mingi sixpäki vms teha