Re: sandri rotikas 125cc ma proovisin eile oma keeway cdi-d 50cc 4t mootorile ja töötas ilusti, sõitis ilusti jne, kui ei usu siis võid siisa tulla ja ma võin kohapeal näidata et töötab
Re: sandri rotikas 125cc mdea ma proovisin FREEDO 6 4t cdid, säde oli aga isegi ei luband mitte, ja ostsin 2t keeway orig cdi ja paugust käis
Re: sandri rotikas 125cc ma panin atmi aju freedo 4 peale ja jumala hästi käis edasi siia maani sõbral se peal ja minek ka normim
Re: sandri rotikas 125cc võin 5€ koos postiga ära anda kui soovi. aju korras tõõtava masina pealt tulnud.
Re: sandri rotikas 125cc ma annan töötava aju 7euriga ära + minuga saab teha käest-kätte kuna ma elan tallinnas
Re: sandri rotikas 125cc ennem polnud ühtegi aju nüüd lausa kaks aaga krdi eile unustasin süütelukujhtmed kokku panna kas keegi mäletab millised neist kokku pidi panema??? oleks abiks kui keegi ütleks muidu pean proovima lihtsalt aaga pm täna peaks sädeme kätte saama, siis karpa peale, mahlad sisse ja pole vist rohkem midagi teha
Re: sandri rotikas 125cc kui masinat tööle tahad panna siis sa ei pea panema mingeid juhtmeid kokku sorry kui valesti aru sain
Re: sandri rotikas 125cc ei pea jah, see juhtmete kokkupanemine on siiskui tahad et tuled ja tuut tuut funkaks aga sul neid v ist pole.
Re: sandri rotikas 125cc Jep kui tahad masinnat tõlle panna ja süütelukku pole siis läheb tõõle ainult tulesi ega midagi pole ja pead vaatama kuidas välja suretad.
Re: sandri rotikas 125cc nja käima ilmselt kohe ei pane kuna karpa vaja peale modida veel ja värki aga karpa jaoks ruumi pole siit ka küsimus kas performance mõjutab kui karpoa umbes 5cm koldest kaugemale tuua??