Sannnderi Derbi Senda R

Discussion in 'Lugejate mootorrattad' started by Sannnder, Nov 25, 2010.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. FreeZeR

FreeZeR Active Member

1,136
    0
    36
    kus pildid jäävad :D Muidu see tagaotsa bumpimine suht kerge, võin sulle enda amordikõrgendusest pilti teha, asi käib kergelt :D

2. >K<

>K< New Member

971
    0
    0
    freezer pane pilt siia teemasse, siis näevad teised ka;)

3. Sannnder

Sannnder New Member

306
    0
    0
    Pilte üritan homme teha kui mõne fotoka saab töökorda, aga saada siis kasvõi msnis millalgi mulle see pilt ja jaga õpetlike sõnu :D

4. Sannnder

Sannnder New Member

306
    0
    0
    Reedeks ehk saan uued hammakad ja keti ka ja siis ühtlasi vahetan käigukasti õli ära mis juba ammu ootab vahetust..
    üle pika aja pilt ka jälle ja avaldage arvamust!

5. kapa123

kapa123 New Member

643
    0
    0
    jube kena, aga sadul on õudne :oops: proovi mingi vahendida puhastada vms? või on sisse söönud end see mustus vms ? :D

6. Sannnder

Sannnder New Member

306
    0
    0
    jagage soovitusi milline sadulakate panna ? üleni musta eriti ei tahaks. :p

7. TURBOon-

TURBOon- Member

789
    0
    16
    must-valge sobiks ma arvan

8. swop3

swop3 New Member

785
    0
    0
    Mm , soovitaks sulle samuti , et vaheta istmenahk ära ja proovi summuti ka ülevärvida.
    Siis oleks 5+ minu arust juba ( vb jääb siis ka silma miskit )

Edu ! :)

9. jontzzz

jontzzz New Member

122
    0
    0
    uus istmenahk või vana puhtaks :p , siis pane need juhtmed seal ilusti kuskile kinni mis tagutule juures ja silencer puhtaks.... muidu päris viisakas:)

10. kapa123

kapa123 New Member

643
    0
    0
    istet ei saa puhtaks :oops: :|

11. Sannnder

Sannnder New Member

306
    0
    0
    jaa istmenahk tuleb kindlasti, see minu kaoks möödapääsmatu asi, sumspi värvin ka kindlasti ära ja kondlid ajutiselt peal praegu korraks, elektrisüsteem tahab saada korrastamist ja parandamist, siis paneb kõik korralikult. esitule maski pean ka uue hankima ja siis xenoon ka veel peale ja peaks ok olema. muidu tänud teile.

12. jasspoiss

jasspoiss New Member

54
    0
    0
    Nja hakkab juba ilmet võtma :p Mina ise teeks musta raami ja kiige ning sadula naha mingi kollase-musta lahendusega.
    Edu pilli korrastamisel.

13. Sannnder

Sannnder New Member

306
    0
    0
    täna sai siis viljandimaal päris mitu tundi ringi paugutatud ja puksiiri mängitud. nüüd jällle paar hammast vähem tagumisel hammasrattal :oops: :lol: janoo kiirenduses tegi honda diole ära 8) :D:D

14. kapa123

kapa123 New Member

643
    0
    0
    täiesti voimas miuke pill, tee ikka videot ka ja värki särki pildid on out aga video on hea, tee oma selle luksus värgiga video, aga muidu ikka jube kena pill, mulle nii meeldib

15. Sannnder

Sannnder New Member

306
    0
    0
    no kui on käes uued hammakad ja kett lõpuks ja kaamera kaa hooldusest tagasi siis võib teha küll ;)

a kes sõitma tahab millalgi minna siis msn [email protected]

16. raunsoz

raunsoz New Member

189
    0
    0
    Kas ma ajan sind sassi kellegagi või oled sa seesama Sander, kes Keviniga mu õue peal käis?

17. Sannnder

Sannnder New Member

306
    0
    0
    ei aja sassi :D

18. Sannnder

Sannnder New Member

306
    0
    0
    Vahepeal siis paigaldanud uued hammakad ja keti, viimaste päevadega päris palju ringi matkanud masinaga, kuid enamasti siiski metsas ja suutsin selle masina ikka korralikult mudasisse ära uputada ka. Üleüldiselt on juba hea soe sõita.

19. raunsoz

raunsoz New Member

189
    0
    0
    Stokk pill, aga liigub ja kütet hetkel ei võta absoluutselt mitte midagi. Viimase käiguga allamäge läheb, sileda tee peal jääb jõust vajaka. Sportpütti nada! :D

20. garli12

garli12 Member

105
    0
    16
    Sa olid eile viljandi statoilis mingi teise enduroga w? :roll:

Thread Status:
Not open for further replies.

Jaga seda lehte