Sannnderi Derbi Senda R

Discussion in 'Lugejate mootorrattad' started by Sannnder, Nov 25, 2010.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Sannnder

Sannnder New Member

306
    0
    0
    nüüd siis uus silinder peal aga hetkel küll 70cc asemel 50cc, nüüd peaks kestma jälle kaua kaua aega.

võib pakkuda ka vahetusi apriliate ja yamahade vastu mis uuemad kui 2003.

2. Lmaoiskill

Lmaoiskill New Member

290
    0
    0
    rolleri vastu? miks nii? See masin palju etem kui roller ju :|

3. Sannnder

Sannnder New Member

306
    0
    0
    On küll etem ja näiteks vanavõitu oli lausa lust sõita arvestades neid praeguseid teeolusid seal, agaaa... ma ei suuda eriti kaua ühe masinaga vurada lihtsalt. järgmine aasta peaks mõne 125 kuubikulise veeretama hoovi niikuinii. :)

4. Lmaoiskill

Lmaoiskill New Member

290
    0
    0
    Ega rolleriga siis niipalju parem on vanavõitu sõita pole et peaks kohe ära vahetama vms. Aga isetead mis teed. Muidu kenadus on küll koguaeg tuled vastu linnas :lol:

5. Sannnder

Sannnder New Member

306
    0
    0
    ma ei saa su postituse esimesest poolest aru aga las ta siis jääda, aga kenadus muidugi.. ei ole isegi jaksu pesta seda :D

6. Lmaoiskill

Lmaoiskill New Member

290
    0
    0
    oih ma ise kah ei saanud aru aga ma tahtsin öelda seda et ega siis rolleriga vanavõitu niiväga mugavam sõita pole jne. :lol:

7. Sannnder

Sannnder New Member

306
    0
    0
    no ma mõtlesingi et võrreldes rolelriga on selle enduroga sellise tepeal lausa lust sõita, aga no las see teema nüüd jääda.

aga jah mingi 30 min tagasi oli päris ekstreemne kohati linnas sõita, minu taga olevaid rollereid loobiti täis õllepurkidega ja statoilis sülitati mingi venna rollerile jms.. :d vähemalt mulle viskasid mingid täiesti võõrad ns käppa ja ei olnud sellist olukorda kus keegi oleks loopind millegiga vms 8) :D:D

8. garli12

garli12 Member

105
    0
    16
    Mul maja ees aetakse autosi pöördesse :lol: Elu k2ib viljandis. 8)

9. Sannnder

Sannnder New Member

306
    0
    0
    Kle viimaselajal eriti elu käima läind ja, ikka väga erinevaid vendi liigub ringi. Üldiselt pole piltiseid kaa väga liikvel näind aga täna üle pika aja nägin kella 11 paiku vähemalt kaheksat patrulli liikumas. Kus sa elad garli ?

10. garli12

garli12 Member

105
    0
    16
    Vanalinnas.

11. Sannnder

Sannnder New Member

306
    0
    0
    nojah sellel mulgimoto tänaval hea peeneks lasta.. hääled kajavad päris hästi :D

12. raunsoz

raunsoz New Member

189
    0
    0
    Mis sellest SR'i mõttest sai siis või oligi suusoojaks jutt :D ?

13. Sannnder

Sannnder New Member

306
    0
    0
    vend oli jummala äksi täis ja tahtis tulla kohale jne ja siis saatsi sõnumi et sr on kokkujooksnud, niiet mingi mõtetu jutuvend oli nkn. päris hull lugu kui juba 7000km juures jookseb täiesti stock pill kotti. Omal mul kuidagi hea meel kaa et ei vahetand, ei lähe nagu see streedi tagumine osa peale :D

14. Sannnder

Sannnder New Member

306
    0
    0
    Teema võib lukku panna, teine masin olemas!

15. Lmaoiskill

Lmaoiskill New Member

290
    0
    0
    roller??? :eek: :eek: :eek:

Thread Status:
Not open for further replies.

Jaga seda lehte