NO kas sa siis ei tea-kui naine roolis siis auto kraavis kah edu parandamisel-äkki paned pilte ka ,et mihuke siis välja näeb...
tee see ilusti korda ja jäta välimus orginaaliks minumeelest oleks elu äge sellise retro masinaga mööda linna vurada EDU KORDATEGEMISEL kui ikka teed korda
Nojah , ega ise ka v'ga korras pole veeel . aganooh , kindlustusfirma vms maksab kinniselle v'argi , nad teevad korda .
tra pildid kadund rsk....aga minarelli hor lc blokk all,roosti toru on tal vist käes,christofolini pidi ka tellitud olema,35mm karpa jne......peaks tulema kergmetallist ventiili korgid ka kui jutt tõele vastas.
Keegi sellisele kolvirõngaid eioska pakkuda ? või kustkohast saab ?? lasin piirajasse jooksis üks katki vist , muidu praegu masin värvitud ja värki , teised gondlid
ju camexist ikka saab. neil seal neid igat sorti ja igat mõõtu. võta kolg ja rõngas/rõngad kaasa ja ju nad midagi ikka leiavad sulle muidu ilgelt pull pill ju. 8)
Okei , eks ma vaatan . SUht pull jah , edasi kerib ka päris röömsalt minuarust , aprilia luttisin ära , sportpütiga
masin on värskas w?? ma olen ise pm võrust ja kui masin valmis saab siis põristaks kasvõi värskasse et oma silmaga ka seda imemasinat näha