230.- maksid sain maha jh tolle sita lõpuks, liimi ka:d, lasin jämeda liivapaberiga üle, omme lähen panen gripid ära, spidotausta ja kunagi nädala lõpus värv kah
http://www.upload.ee/image/32703/Untitled_1.jpg kas selline oleks hea? kas taga (suur) porikas on kuskil kinni ka? ei mäleta ise või alumine gondel ka mustaks?
Jäta parem kõik sisemised mustaks, aku kaas ka, aga see istme esine värvi punaseks vms. Pika porika saad ära võtta, siis jääb selline vähe lühem asi sinna. E: Mu display pildil on näha, milline osa sinna jääb, kui porika ära võtad.
ei mitte selles mõttes, seda ma tean jh , aga ma sain teada mis vaja, tuli meelde jääb ikka selline nagu pildil, ja istme nahad tulevad ette must nahk ja taha punane nahk (sellised agu fotoalbumis võrril peal on)
üleeile läks tagarehv katki(nöörid olid väljas) ja oleks ainult see olnud, aga elektrisüsteemis oli miski vett saanud - ei läinud üle 10km/h paarutasin 2kilti ära siis sain 60kätte ja kodu
Hommik. Rollerist nii palju et võtis murdus süütelukku ära ei keera enam , varsti tehakse korda hetkel käib ühest kohast nupuga süüde aga soovitage head varjaatori seti
kollane või punane(mul kollane) survekas, kollased sidurivedrud mul liigub nii päris hästi :roll: mul ka ditech
kas keegi teab mis võib viga olla? kui annad starterit hakkab ketrama,vahel lubab(lõpuks lähebtööle ka),aga kui enne hakkasin töölepanema ei lubanud ja lõi laksult küünla märjaks(kui gaasi ei pannud ei lubanud, kui panin siis hakkas lubama, aga kärvab ära) :|
sry ma tainas, mis see komp on? tühikäigul (kui töötab) tiksub ilusasti, aga ainult tööle panemine n*ssib.varsti garaazi vaatan,mis toimub aga keegi rääkis et variaatorist saab tööle lükata, et paned kuhugi poldi vahele?
Komp=kompresioon ehk surve mis silindris tekib ehk kui nt komp madal siis kolvi rõngad läbi või silinder vms. Käima saad lükata nii et topid poldi siduri vahele.Kui käima läheb lööb selle poldi sealt ise minema.
tänan, siis peab polte varuma,ma arvan ise sama et silkuga on midagi(või vähemalt midagi seal), sest üks kolb on sellel juba mõredesse läinud :S
Saab kyll kui paned siduritaldriku vahele poldi vms sõber pani nii aga kindel ple aga jah komp on ma arvan madal sul, mul oli paar päeva enne kotti minekut ei läinud lihtsatl starterist 2 akut lasin tühjaks nii. Aint peale sõitu siis läks kui 1 min ketrasin Ma ei usu muidu et käima ära lükkad mingi dio vb lükkab aga apriliat eriti ei usu, see raskem