Kui aus olla siis mitte midagi. Ootan kuni niidid välja võetakse ja siis kakun lahti vast, bena pump tundub pu*sis olevat. http://fotoalbum.ee/photos/dayperboy/69111235 kui tagasi vaadata 1 pilt, siis see juhtus soundboardi tehes
nii, täna käis mulgis, vahetati ära silkupea tihend ja pandi sisse leovince 7.2g rullid. vahepeal valminud ka uus soundboard.
no sa oled sitt mees kah, selle oli kjinni et nähti, et sinusugune rott tuleb, tõmmati kinni kohe pood. täna sai tallinnast ap'st ostetud uus tagumine suunatuli ja camexist uus kiiver E: kui mulgi kinni oli, kuidas ma siis vana silkupea tihendi tagasi sain ja vanad rullid ja muu jura?
nii. masin on siis tänase seisuga Ap-s. Nagu mina aru sain siis pannakse uus aju peale(taipoh panevad piiratud aju). :|
Miks uus ECU siis? Läbi teda väga kergelt ei põleta... Ainult software saab poolikult vms peale panna ja siis ta enam ei tööta, aga no... Pistik oksüdeerus ära või hakkas loksuma? :lol:
uudiseid. Mootor on koos :roll: :roll: natukene üle 400km sõitnud silku ja kolb. ja siis 300km sõitnud silkul läheb silkupea tihend läbi kas see on normaalne?
mul on 2t täissünt õli. firmat ei mäleta. ühe pudeli ostsin mulgist(selline mis seal soovitati) ja siis on ka veel mingi a tähepealt õli (ostetud ap'st)
sa elad tartus?? siis kui ma matsu panin siis oli ka seal palatis yks tyyp kes pani ka rolleriga matsu põlvi ka õmmeldi??
joujoujou täna mõtles sumpa, et murdub jälle ns keevitusest lahti :lol: :lol: aga muidu masin on korras ja liigub
ei normaalne kui selle löpuks jälle liikuma said,kahjuks mul jäi see suvi see masin nägematta,aga ehk järgmine
täpseltttt. aga muidu pill liigub jne. päris hea oli täna trippida, kunagi kui sugulane pildid ülesse laeb, viskan need ka siia :lol: