natukene ikka. homme kooli, siis kakun sumpa maha ja töpasse lihvima ja kui lihvitud siis mustaks (k) E: aga muidu on plaanis uus lukuring, siis mingi gianelli rekord line sumpa, siis LED tagatuled,nn tuulesuunajad ette ja angel eyed kellel on seda lenks kondlit, see mis on spidoka all siis ps. enda oma puru
iou. kakkusin need alumised esikondli küljes olevad tuulesuunajad äraa ja tegin klaasriidest uued, siledad. nendele lõikan mõlemale 1 tähe(viisnurga) sisse ja siis krunt. järgmisena on plaanis teha lenks kondel korda, siis under kokku ehitada ja nod alumised avad kinni panna. ja siis lihv tervele rollerile ja krunt. ja siis värv. leppar teab mis värvi tuleb, aga teiste ees hoian kuna valmimiseni saladust
nii. sai võrus käidud eile linna ringil läks mul bena voolik puru siis üks enduuroga tüüp ostis mulle kuskil uue vooliku (SUURED TÄNUD TALLE) stevu ajas pilli ka tagale 8) ma olen ka äge nüüd
niimoodi. eilse seisuga on vasak tuulesuunaja puru, jalgeesine kondel puru(jupp väljas) ja siis esikondel veits katki. õhufiltrist kamh jupp puudu, heebel on 2 jupiks. juhtus siis selline asi, et läksin õhtul muusika koolist kodu. tulin elu lauluga. äkki käis laks, pikali, libisesin natukeneaega, teetöölised olid asfaldi ülesse freesinud (siis tulid sellest teravad asfaldi ääred) kuhu ma sisse sõitsin. täna käisin vallas mölisesin, et miks pole kuskil ülevalt, märke teetööde kohta ja kiiruse piiranguid. siis lasi mul avalduse kirjutada, kuhu panin kõik kirja rääkige, kui suur võimalus on, et mul makstakse kahjustused kinni? pm ma arvutasin et esikondel, tuulesuunaja, jalge esinekondel, gripid, heebel, õhufilter läheks neil u 10k
aga, ei tea kas nod nokud maksavad ka midagi, või hakkavad huiama, muidu mul on tehtud rollerist pildid ja kohast kus kukkusin, et seal pole märke
kui sul endal tekkis ka vigastusi , marrastused, sinikad jne . soovitan need ka perearsti juures arvele võtta . Siis on argument parem , sest siis teetööde firma tekitas sulle valu sellega ,et märgid olid püstitamatta ja sa kukkusid .
pm on põlv katki. vasak jalg 3 kohast, siis mõlemad küünarnukid on vähekene katki ja vasak on ka marraskil. home lähen nkn, sest kuidagi imelikus on jalg läinud, nagu paistes või nii. koss lendas jalast ära, kui maas lohisesin
Sul on isegi võimalus, nagu oli samamoodi kui kaidul to audi millega ma ringisõitsin teemeistriteeotsas karter puru läks, maksti samamoodi kinni Nii et täiesti võimalik et sa saad kõik rahad tagasi