Re: Sasuke-se KeeWay No hakkab looma võiksid ta juba ära värvida ja ka korralikult kokku lappida, sis saaks midagi aru kah
Re: Sasuke-se KeeWay Ei ei , ära seda focuse kondlit küll sinna areta , see näeb juba selline välja nagu tite vanker traktori ratastega . Aga loomulikult kui hästi ümber teha siis võibolla ka istuks ideaalselt :wink:
Re: Sasuke-se KeeWay Hmm sa pead ette leiutama ka siis suurema rehvi kui sa paned focuse esigondli muidu jääb tõesti esiratas naq mega väike :|
Re: Sasuke-se KeeWay Aga tee esiots selliseks http://fotoalbum.ee/photos/keeway/43027609 Või selliseks http://fotoalbum.ee/photos/keeway/43027615 Aga kuidas sa underi teed siis ?
Re: Sasuke-se KeeWay 1. See esituli originaalne ei istu mulle ültsegi :/ Nihuke imelik ( naiselik ) ... 2. Ei hakka enam kuhugile lõikuma. Arvatakse ja kiunutakse, et pasalt lõikad jne. Underit teen küll. Under ei pea olema sirgelt. Aeroxi tagatuli läheb underi külge mul, ning natuke tuleb ülevalt kumer. Edasi läheb mõnusalt sirgelt alla. Asi korras, välja mõeldud. Tehtav kõik.
Re: Sasuke-se KeeWay Täitsa lõpp, pole siukest porri elusees veel näinud, sorry :| Sellele masinale peale stock välimuse muu ei sobigi, dh oleks aind ainuke asjaparandaja . Hea vähemalt et esigondlit ei tule sinna, siis ei rikuks ära välimust .
Re: Sasuke-se KeeWay Kuna underit tegema hakkad ? Ma lõikal endal küll kondli, selliseks enamvähem nagu to teisel pildil on :wink:
Re: Sasuke-se KeeWay Under tuleb siis, kui Silver minuni jõuab koos minu vaigu, riidega jne Siis hakkab mõtlema . Mul muud pisi vidinad olemas juba. Mul üks asi juba lõigatud sinna orig, esigondlisse. Et jahm.
Re: Sasuke-se KeeWay tra seda teemat siin lugedes on mul tunne et olen mängukoopa foorumis kus pubekad ajavad hullu sitta. las poiss ehitab nii nagu ise tahab. ta pole veel kuhugi maani jõudnudki , alles ehitab ja juba mitu lehekylge mölisemist. Peace
Re: Sasuke-se KeeWay ega jah hakkab juba varsti ruuukki kiivi teema mõõtu võtma aga ta on end vähemalt parandanud
Re: Sasuke-se KeeWay Eks kes rohkem mölisevad on kadedad :lol: , minu arust pole sellel keewayl häda midagi, roller nagu roller ikka, plaanis endalegi selline muretseda Niiet edu sulle sasuke :wink: Värvi kohapealt siis suht hea oleks nii nagu algul tegid, et jalgade alune ja põlvede esine oleks valga, ülejäänd roheline, kuid see on ainult minu arvamus
Re: Sasuke-se KeeWay HeHe, ma ps-in sulle värvi uue Ei hakka igaleühele avaldama, muidu jälle kiunutakse.
Re: Sasuke-se KeeWay Lauriii, millal sa omale hurricane ostad ? Muidu lisa msni, mu profiiilis olemas.
Re: Sasuke-se KeeWay Ülemised sisselõiked päris okeilt, aga alumised. Anna andeks, aga täiesti valedel kõrgustel ju. Kohe peale vaadates hakkab ju silma.
Re: Sasuke-se KeeWay Mullikas, sa oled ikka tõsine lohh, endal ei ole rolleritki, mittemidagi ei ole teinud, ja kritiseerib teiste tööd, julmmm lohh oled ikka, eks tee paremini, kui välja tuleb, siis võid möliseda !
Re: Sasuke-se KeeWay mai pannud esimese hooga seda tähelegi aga no see oleks ikka way ilusam kui tal see praegune facti gondel või mille oma see on :wink: