Re: Sasuke-se KeeWay Ohoo, viimaks hakkab siin onukolja poliitika muutuma. Saage üle puberteedist lapsed.
Re: Sasuke-se KeeWay Milles seisneb sinu probleem? Et ma ei tohi nagu midagi öelda, kui midagi on viltu? Keelatud või? Minuteada ei ole, seega pane oma klõps ilusti kinni katsu edasi elada. Tead kohe nii täpselt, et mul rollerit pole? Njaaa, hiromant mis hiromant :lol:
Re: Sasuke-se KeeWay sa siin mullikas kukud mölisema selle pildi kohta , kui mölise selle inimesega kes selle esigondli tegi. kui sa vähekenegi lugesid eestpoolt , siis 4stroke või keegi tõi selle pildi näitena. sina kohe arvad et sasuke tegi selle. tutvu olukorraga ka ennem kui pesulõksu lahti teed
Re: Sasuke-se KeeWay Oma tundeid võid kellegi teise peal praktiseerida. Pole kordagi ühtegi kasutajanime kuskil maininud. Savi, kes või mis selle viltuste avadega asja tegi, aga VILTU see on.
Re: Sasuke-se KeeWay Panin ise ka tähele et sitasti on tulede avad välja tulnud.. Muu on suht ok :wink:
Re: Sasuke-se KeeWay Mis moodi see siia teemasse puudub mis rolleri sa endale ostad või mis pakkumise said ? , Saada ps talle . Mängin modet
Re: Sasuke-se KeeWay Miks sa kondleid normaalselt ei tee ? Proovi ikka korralikumalt teha . Muidu vaikselt areneb ja värki , võiksid rohkem infot anda rollerist , kuidas ja millal Äkki räägiks mis kolbiga tegemist ?
Re: Sasuke-se KeeWay Davajjj, ehita ehita,tahaks juba näha milline tuleb, aja mootor alla ja viska käima
Re: Sasuke-se KeeWay HaHa Mul on ta praegu alla Mootori kõrvades pole pukse sees. Mootor ajutiselt küljes. Pildid ka mul üleval. Ei hakanud siia panema ning ei pane ka. Mulle ei meeldi siine õhkkond. Summuti ka muidugi küljes
Re: Sasuke-se KeeWay Usu mind et nad hakkavad selle üle ka mölisema et sa ilma puksideta selle mootori alla panid Kolb näeb küll muidu hea välja
Re: Sasuke-se KeeWay Ma ootan veel oma dh ja puksi. Alpina ei ole enam huvitanud midagi tegema. 500.- saatsin ära ja ei midagi. Vunka garaažis on roller, ning ta ütles et kui aega tal on siis võtab ära. Kuigi ma ei taha enam kaua oodata. Muidu ma arvan, et sobiks suht hästi sinna ikka. Välimust muudaks suhteliselt. Iga post mis on selle teema väline läheb kustutamisele.