Re: Sasuke-se KeeWay kui kedagi minu arvamus huvitab,siis ma arvan,et poiss teeb sellest isegi elulooma,kuidagi suurem tundub selle facti või focuse esigondliga,põlved ei käi vastu lenksu w/see leone/hurricane nii väike roller ju
Re: Sasuke-se KeeWay Minu arust see esigondel suht tuus asi Ma ei ütleks et see roll väikseks jääb, põlvede esine ruum suht normaalne sellise rolleri kohta 8)
Re: Sasuke-se KeeWay Kui jalad käiks vastu , siis vastu lenksukondilt (aga seda pole enam) ,vaatab normaalne lenks vähemalt vastu , aga see kondel võiks teise kuju endale seostuda , veits kitsamaks võinii . Muidu näeb nagu Daewoo see kõigeväiksem versioon 20 tolliste velgedega . Tee mingisugused väiksed tuled sinna sisse (nt aprilia sr50 omad) ,siis normalnaa. 8)
Re: Sasuke-se KeeWay Ma oleksin publikuks, kui hakkaksid 12" velge 10` velje karteri külge pookima. Ütlen ette, et kino on karanteeritud.
Re: Sasuke-se KeeWay Tegelikult mullikas sa eksid, ühel tuttaval on mingi hiinakas 12" velgedega, üli minid rehvid, aga üsna norm näeb välja. Usun, et sellele saaks ka, aga pead ei anna.
Re: Sasuke-se KeeWay Olen proovinud ning oli suht raske. Väga väike vahe jääb ning ajapikku ta kulutab rehvi ära. Ette ma juba plaanisin 12" velge. Arvan, et mingisuguse aprilia vms, kui sobib. Praeguseks panen vaid Focuse esitule sisse. Mõni aeg hiljem panen kindlasti kõik augu sealt kinni ning siis alles vaatan teised tuled. Aitäh!
Re: Sasuke-se KeeWay 12`veljega hiinakaid on jah. On ka 13`veljega. Ja siis? 12` ja suuremate velgedega mudelitel on variaatoriosa(karter) pikem. 10`on lühike karter ja 12`velg alla ei istu.
Re: Sasuke-se KeeWay Täna sai siis säde kätte saadud. Homme proovib tööle ning kui läheb siis ongi juba eluloom olemas...Ainuke häda, et praegu jääb siis skeletiks.
Re: Sasuke-se KeeWay praegu vist seal 10tolli ja 90 kõrgusega rehvid? 12tolli ja 60 kõrgusega lähevad ka,
Re: Sasuke-se KeeWay Oled pannud lühikese karteriga mootorile? Ma sügavalt kahtlen selles, sest vahe on kaks tolli ehk 5cm ja seda ruumi eespool jääb puudu. Rehvikõrgused ei ole tollides.
Re: Sasuke-se KeeWay Okei..Tänud kõigile seletamisest, kuid nüüd aitab. Masin töötab, tiirutatud juba. Tuleb sissesõit teha..Uhiuus kolb sees ju :/
Re: Sasuke-se KeeWay mihkuk ega k2ik ei ole nii lambad naq sina et hakkavad sissesõiduaeg kiirendust ja tippu proovima
Re: Sasuke-se KeeWay kiirendust on kohe ju tunda ja kas oli öeldud, et proovi tipp ära, ütlesin, et hiljem proovi tipp ära, siis kui sissesõit tehtud enne loe postitus korralikult läbi, kui mölisema hakkad, ja lammas oled siin sina,