Re: Sasuke-se KeeWay Tahaks naha kui see tuli on peal, siis on roller poole ilusam vast, kui originaal tulega :wink:
Re: Sasuke-se KeeWay PEAKS SUURELT UUESTI ÜTLEMA, ET SEE ON KEEWAY FOCUSE ESIGONDEL MITTE F-ACT. Kuigi vahet pole
Re: Sasuke-se KeeWay See Focuse Esigondel? Üks mõra on väga väike, mida saab ruttu tehtud Ja ükspoolne kinnitus oli katki. Ise midagi muud ei märganud. Suht korralik. Ega see saab kiiresti parandatud
Re: Sasuke-se KeeWay Nii, nihuke roller on mul kodus kuigi see on mu ema oma. Omal tuleb ka aga natuke teistsugumes. Vanem mudel jne. 2 pilti rohkem ei viitsinud
Re: Sasuke-se KeeWay Raam on selle ajaga mul uuesti värvitud kui ka lenks. Esi hark täielikult koos peaaegu Pilte pärast.
Re: Sasuke-se KeeWay NaeL-alt ostetud sumpa : Kuidas sobiks see tuli sinna? Kas üles või sinna alla auku ?
Re: Sasuke-se KeeWay Hakkasin ja mõtlema, et alla sobiks too ikkagi paremini. Mismoodi saaks mootoriblokkist puksi välja kust ma olen löönud vaid kummi välja Aga see ümbris, kus sees puks oli on ikka seal kõrva sees..... Teisel on kumm olemas e. teisel kõrval, et selle lasen välja pressida aga teist ma ei tea ... :/
Re: Sasuke-se KeeWay NaeL ütles, et pidi olema Aeroxi stock sumpa. Pidi olema 100cc oma. Aga tema 50cc all istus hästi. Keewayle läheb ka korralikult
Re: Sasuke-se KeeWay Seoses selle tulega, siis Hurrianele saab panna Fouse/F-Act'i esigondli, keegi kindlasti müüb mõnda varuosadeks ja mure ongi lahendatud
Re: Sasuke-se KeeWay tal oli kusagilt pildi peal olemas juba focuse kondel miks sisi vaja enam?? :lol: too ikka mõtekam panna kui see tuli siia sisse toppida :wink:
Re: Sasuke-se KeeWay No täpselt ei tea veel.. Vaatasin, aga kinnitused ei klapi .... :/ aga eks seda näeb veel.