Re: Sasuke-se KeeWay Kui endale meeldib, siis ju korras, mina isiklikult never sellise proportsioonist väljas tähega ei lepiks
Re: Sasuke-se KeeWay Kui ma selle ära peaks tegema siis oleks see väga kõvv.. Aga see on suhteliselt pepus väntamine.
Re: Sasuke-se KeeWay täht pani muigama aga noh pohhui kui meeldib las olla suvel ma vb vaatan mustvee loomad üle
Re: Sasuke-se KeeWay MIs seisus võrr on siis ? pilte ? millal sõitma saad vn ? mingit mootorituuningut ka peale paned ? või hakkad nsm poes piimajärgi käima ?
Re: Sasuke-se KeeWay Kui oleks midagi muutunud, siis oleks mul juba kindlasti siin pilte juures. Põhjuseks, miks midagi ei arene on PUKSID ning silindripea pealmised 4x mutrid. Keeway esindus paneb näkku. Kui need oleks olemas, siis oleks ammu juba roller sõidukorras. Tuuning läheb suvel peale(ma loodan)
Re: Sasuke-se KeeWay oo , niiet ikkagi tuuningut loota w ? mis peale viskad siis ? 70cc ? või jääb 50 ikka ?
Re: Sasuke-se KeeWay 50cc jääb. Kui ma tahax üle 50cc siis teeks juba load ja saaks sõita juba võimsamate masinatega
Re: Sasuke-se KeeWay Ja kui juhtub probleem tulema, siis saad nii, et sabasuled sahisevad. Sasuke: Suhteliselt nõus. EDASISED KÜSIMUSED PS teel.
Re: Sasuke-se KeeWay pm see vägakole ja vägamööda tehtud ( see on minu arvamus ) pm ise tead mis enda rolleriga teed :wink:
Re: Sasuke-se KeeWay ma ei sa sellest aru mis mõtte neid tähekesi aj värke ültse teha? parem pane sisi kleeps juba kui nii väga tahad parem ikka kui jama täheke :wink: minu arvamus , aga edu ikkagi sulle!
Re: Sasuke-se KeeWay Ise olen tulemusega suhteliselt rahul. Olen juba kuulnud, et teile ei meeldi. Aitab nüüd Kui ei meeldi siis ärge vaatake seda PILTI
Re: Sasuke-se KeeWay Mina ka aru ei saa, maitse asi juh !!! Pane korralik võrk ka taha ja kui asi valmis, sis hakake kiruma! :roll:
Re: Sasuke-se KeeWay ma oleks võinud veel hullemini teha ju ? Kaua te vingute ? Järgmised sõimud jne lähevad kustutamisele, kuna juba ennem tõstnud häält, et kui ei MEELDI siis ära VAATA