Re: Sasuke-se KeeWay Oh Jumal ! Olen rääkinud juba üle pika aja. Asi seisab pealmiselt KUNA POLE PUKSE. Tallinn saadab suht kuu peale mind.
Re: Sasuke-se KeeWay TRRRRRRRRRR Alati, kui sasukese tähte vaatan, tuleb hea tuju see täht on niiiiii lahedalt mööda mulle ntks meeldib, kuna suht pull näeb välja tee kalle vastasgondlisse
Re: Sasuke-se KeeWay Asi ongi enne värvimist need värvid on alus värviks, et teine värv seisaks korralikult peal.
Re: Sasuke-se KeeWay Alusvärv ? :lol: kas selleks ple mitte krunt ? Sasuke: Kaua sa veel siin hüppad ? Soovid veel üht hoiatust saada omale kaela ? Mina krunti ei soovinud panna. sisegondlitele panin krunti küll jah, kuid välisgondlitele ei. Ei näinud vajadus. Teen ise mida tahan. Päevik on ainult kritiseerimiseks Sa ei pea kohe mölisema hakkama, mis sa sellest saad kui paned hoiatusi ? mõtetu vend oled, ütlen ausalt, lihtsalt küsisin misasi on alusv2rv, ple nagu enne kuulnud, krunt käib alla vn, kui närvid läbi siis ma ei tea, mine arstile !
Re: Sasuke-se KeeWay Ah olge vait juba oma lasteaia teemaga, las poiss ehitab nii kuidas tahab. Küll kõik ilguks kui saaks. Saage üle juba! Peace.
Re: Sasuke-se KeeWay Väike Update ka: Pantud mootor kokku ( Ootab ainult silindripea mutreid ning pukse ja muidugi ka uut kolbi ) Lähipäeval hakkan underiga tegelema ning esitulega. Pilte ei näinud vajadust teha, kuna mis seda mootorit ikka pildistada. Mootor on mootor.
Re: Sasuke-se KeeWay Paak paagiks. Mis asju pole ma kunagi oma elus lahendanud ? Sellega ma juba võitlesin. Homme vaatan korra üle ja siis vaatab edasi D:
Re: Sasuke-se KeeWay Krt ma vaatan sa sasuke päris ära tõusnud siin,paned hoiatusi kritiseerimise eest!?Karm vend oled vist Peace,miskit on siis ps! Käre täht :lol: Pane hoiatus...
Re: Sasuke-se KeeWay irw,,, kritiseerimise eest hoiatusi, vapsjee värk :lol: Ma ka saan vä? Küsitlus on küll lahe Tee terve rida teletupse ka gondlitesse, miku hiired ja siis täitsa äge roller :wink: :wink: