Re: Scooter-i Piaggio Nrg 50 ´2011(Kokkupandud,pildid lk5) Piltidel vana sumps, hiljuti ostis Yasuni Ri.
Re: Scooter-i Piaggio Nrg 50 ´2011(Kokkupandud,pildid lk5) Masinal nüüd peal ka MHR Replica, päris normaalselt kerib edasi. Ülekuumenema kipub ainult, radikas ka sita kalde all.
Re: Scooter-i Piaggio Nrg 50 ´2011(Kokkupandud,pildid lk5) Tervist siis , Pole ikka väga väga ammu uuendand teemat , aga sai siis suvel väntvõll vahetatud kuna stock läks pooleks , sai ostetud alla Yasuni R , ja nüüd paar nädalavahetust sai gondleid tehtud ja saigi jälle värvitud , lähevad värvi veel Veljed, Tuleb veel uus silku , vändalaagrid vahetan ära , ja veel nipet näpet asjad , kunagi hiljem tulevad veel uued pildid , siis kui kokku ära panen Viimane pilt on siis pärlast ,
Re: Scooter-i Piaggio Nrg 50 ´2011(Värvitud , Pildid lk6) No tee mis sa tahad, aga mina su pilte ei näe :|
Re: Scooter-i Piaggio Nrg 50 ´2011(Värvitud , Pildid lk6) No nüüd näen mina ka, päris vonks aga ise oleks teinud mingi heleda tooni, uuele NRG'le läheb hele toon hästi peale.
Re: Scooter-i Piaggio Nrg 50 ´2011(Värvitud , Pildid lk6) normaalne veljed värvi ja uus must istmenahk ka siis hõpss
Re: Scooter-i Piaggio Nrg 50 ´2011(Värvitud , Pildid lk6) Plaanid tehtud juba , veljed ka veel lähevad värvi ja siis istmele ka uus nahk peale , siis valmis
Re: Scooter-i Piaggio Nrg 50 ´2011(Värvitud , Pildid lk6) Sai siis stickerbombi katsetatud , esimest korda midagi ikka tuli välja , esituli jäi poolikuks veel , kinni kleepsin täistule
Re: Scooter-i Piaggio Nrg 50 ´2011(Värvitud , Pildid lk6) See tule kinni kleepimine on küll minu meelest totter :roll:
Re: Scooter-i Piaggio Nrg 50 ´2011(Värvitud , Pildid lk6) ma ei kasuta nagunii täistuld ,sest see näitas halvasti ,
Re: Scooter-i Piaggio Nrg 50 ´2011(Värvitud , Pildid lk6) Mulle küll meeldib. Ei ela kuskil maal ka, et täistuld vaja oleks. Like 8)
Re: Scooter-i Piaggio Nrg 50 ´2011(Värvitud , Pildid lk6) See ongi tegelt see ,et kellele meeldib kellele mitte
Re: Scooter-i Piaggio Nrg 50 ´2011(Värvitud , Pildid lk6) Ei tea, mind jätavad need stickerbombid küll külmaks. Ilma nendeta masin palju ilusam. Aga no kui omanikule meeldib, siis meeldib.
Re: Scooter-i Piaggio Nrg 50 ´2011(Värvitud , Pildid lk6) Kuidas näitab nrg täistuli halvasti ? Sul äkki regullist mööda või midagi.
Re: Scooter-i Piaggio Nrg 50 ´2011(Värvitud , Pildid lk6) no sellessuhtes ,et abi ei olnud , lähituli on nagunii xenon nii ,et täistuld väga vaja ei ole
Re: Scooter-i Piaggio Nrg 50 ´2011(Värvitud , Pildid lk6) gondlid ilusad, aga stock silkuga läks stock vänt lihtsalt pooleks see on küll midagi uskumatut?!