SecondTry. Cpi Oliver Sport 06.

Discussion in 'Lugejate rollerid' started by SecondTry., Nov 11, 2009.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. SecondTry.

SecondTry. New Member

528
    0
    0
    Oleks vanust niipalju et soetada endale midagi muud , oleks juba soetatud, see roller sai ju ostetud 2009 siis oli veel vähem vanust käepärast võtta.
    mhm, seda kindlasti.

Kellegi jaoks haige, kellegijaoks igapäevane tõsiasi, tuleb leppida.

2. rallitaja

rallitaja New Member

3,139
    0
    0
    Sa räägid nagu tõelisi moboteid ei olekski olemas ja roller oleks ainuvõimalik "keretüüp".

3. SecondTry.

SecondTry. New Member

528
    0
    0
    nüüd vaja velge, sebida uus karpa, kuna avastasin et minu sport-pro-st on saanud üleöö stage6 racing 16hp. :oops:
    sannukas13 pidi ostma racingu omale ka ning sealt saan 15€ eest omale kolvi ja rõnga (pmst uue, kuna see kolb ja rõngas läbi)
    Eile õhtul tahtsin veenduda et on sport pro ja siis uurides selgus et tegu hoopiski racinguga kuna racingul on sillutatud väljalase ehk
    siis jooksin keldrisse ja tegin väljalaskest pildi

4. herko4

herko4 Bännitud Bännitud

1,311
    0
    0
    racing jh.
    racingul on liblikas vahel.
    kolb kah suht perses kuidas silkuga lood?
    kenad sooned n2ha.

5. SecondTry.

SecondTry. New Member

528
    0
    0
    see kolb kunagi ammu mingi stopperi saand, sp tulebki uus, silinder kordatehtud kompi sain 9.5 hetkel veidi langenud aga rõngas ka sees perses.

6. peremees

peremees Active Member

2,259
    0
    36
    kuidas kordatehtud:eek:epo liimi panid vaod täis?

7. SecondTry.

SecondTry. New Member

528
    0
    0
    ei , kõvasulamiga korrastatud.

8. peremees

peremees Active Member

2,259
    0
    36
    ok :lol:

9. rallitaja

rallitaja New Member

3,139
    0
    0
    :lol: :lol: :lol: :lol:
    kõvasulamiga korrastatud. ahahaa :lol:

äkki remod ühe 125se silku ka ära?

10. pazawazar-

pazawazar- Member

561
    0
    16
    olen kuulnud küll et saab kolbe taastada , iseasi on see kas see asi kestma jääb.

11. sannukas13

sannukas13 New Member

518
    0
    0
    Ta korrastas silindrit.

12. SecondTry.

SecondTry. New Member

528
    0
    0
    no ta ongi selline proovi eksemplar, eks näha ole kuda asi kestab, kuigi põhimõtte järgi peaks nagu kestma, aga eks seda aeg näitab, pepus kolvi ja rõngaga sain alguses kokkuladudes 9.5bar kompi (10 midagi peaks olema nendel juba perf vms)
    hiljemal (1kuu hiljem umbes) mõõtsin oli 8.5bar aga külmaga rõngas vast kokkutõmmand ka , nüüd siis vast saab uue rõnga ja kolvi siis peaks 10bar komp olema.

13. v-501

v-501 New Member

750
    0
    0
    kõvasulamiga???? Nii lolli juttu pole ammu kuulnud. :p

14. sillllu

sillllu New Member

998
    0
    0
    Racinguga peaks üle 10bari ikka kompi saama ja üldse, mõistust sul pole, see asi kohe uuesti laiali sul, pikalt ta ei sõida

15. SecondTry.

SecondTry. New Member

528
    0
    0
    eks me näe, tegelt pole 100% kindel et kõvasulam, ta minigi kõvemate metallide sulam vms iganes.

16. sillllu

sillllu New Member

998
    0
    0
    Vahet ei ole, mingi sulamiga hülsi remontimine on samahea nagu munnile jupi otsa liimimine

17. SecondTry.

SecondTry. New Member

528
    0
    0
    no kui sa nii arvad aga ega tegelt ma ei küsind, lihtsalt, kui ma proovind pole ei saagi teada, sellest saad aru? ma polegi selline vend kes läheb poodi ostab ca 200 euri eest omale silku ja sõidab ringi, ma otsin midagi mida proovida, kui ei kesta siis sellekohta vanasõna mis sitasti see uuesti.

18. sillllu

sillllu New Member

998
    0
    0
    Sitt vanasõna on, kui sa kilplasekombel tööd hakkad tegema, sa peaksid natukene endale mootori tööpõhimõtteid materjalide omadusi jms selgeks tegema

19. SecondTry.

SecondTry. New Member

528
    0
    0
    ma lugenud sitaks netist nende asjade kohta, kuid omalkäel pole katsetand, niiet mina pole kunagi 100% kindel kui oma silmaga pole näind. Proovin ära , ja kui saab sitasti siis saab sitasti olen targem, sa ei saa juu 100% kindel olla et see mul laiali kohe pmst käib.

20. peremees

peremees Active Member

2,259
    0
    36
    no need internetitarkused on alati õiged ....
    see silinder nikassiilkihiga ja vaevalt,et see just kõige kõvemini sinna silindri külge jääb.
    ise räägid siin et pole raha uue silku jaoks jms,lased kotti oma aretise siis pead veel väntvõlli jm kraami ka ostma.
    geenius.

Thread Status:
Not open for further replies.

Jaga seda lehte