Re: sectori Aprilia SR WWW '00 Kaevasin ka enda teema ülesse siis... Midagi erilist juhtunud pole, siiski mingi vibra on tekkinud minema minnes, siis kui mootor külm on. Tegin paar pilti ka täna, peale pesu.
Re: sectori Aprilia SR WWW '00 Mõtlesin, et viskaks ehk viimase pildi ja ütleks, et masin korras, midagi viga pole. Pilt siis: Plaan oli siis tutikas kiesleri undertail osta, kuid scooterattackis on need vist otsas, nii Camex mulle ütles. Varsti ilmselt talveunne ära ning talvel ehk sebib kuskiltki underi ja siis on minu soovid selle masina puhul täidetud. Muutsin veidi esimest postitust ka.
Re: sectori Aprilia SR WWW '00 Msnis oli ikka pildi kvaliteet hoopis teine Siin päris normaalne, igatahes vast saab talvel see masin endale underi ka ning kleepitavad suunad, siis jumala maasikas.
Re: sectori Aprilia SR WWW '00 Kiesler minuarust veidi kvalikteetsem ja ilusam, BCD kuidagi kahtlane, nagu ei sobiks vms.
Re: sectori Aprilia SR WWW '00 BCD kenam minusilmis küll jah, aga amordi peab iga kord ära võtma, kui laiali kakkuda...
Re: sectori Aprilia SR WWW '00 endal on bcd ja underi maha võtmiseks peab amordi lihtsalt ploki küljest lahti keerama, täiesti küljest ära ei pea võtma. underi maha võtmisega läheb mul tavaliselt alla 5min
Re: sectori Aprilia SR WWW '00 Tänud ja olen suhteliselt kindel, et BCD ei tule, kui valida on 65€ eest kvaliteetsem ja veidi nõrgema kvaliteedidga, siis ilmselgelt võtan ma selle esimese.
Re: sectori Aprilia SR WWW '00 ^ Aitäh. --------------- Mõtlesin, et upitan korra ja kirjutan veidi... Masin siis talveunes, ilmselt läheb talvel esimene tuli vahetusse ja varsti ehk väikene up ka, kuid sellest ei hakka ennem kirjutama kui asi käes. Paar telefoniga tehtud pildikest ka: 8)