Re: sectori Aprilia SR WWW '00 Nüüd peaks korras olema, upload.ee jamas vahepeal... 59€, järgmine nv ehk proovin alla ka. 8)
Re: sectori Aprilia SR WWW '00 See suvi ka krdi vihmaga Tartu w :lol: :lol: Anna tiiru kui lumi kadunud on, tõmban tagale siis 8)
Re: sectori Aprilia SR WWW '00 Stay_Here, eks ta maitse asi on. Possible, blokk jääb samaks, ei näe mõtet selle vahetusel, kõik toimib korralikult ja tagarattal ei sõida, pidurdab minu jaoks piisavalt. Masinast nii palju, et pole midagi juhtunud, enne kevadet ilmselt proovib underit jne. Kui mingi mooduse leiab et ringidena suunakad tulede sisse ehitada, siis nii ka juhtub. Kui ei siis leiab mingi muu lahenduse.
Re: sectori Aprilia SR WWW '00 Taha hallid klaasid, tagatule pirnid punased ledid ja oranzidest led ribadest moodustad klaasi siseküljele suunakad, kuigi tõenäoliselt tuleks sisseehitatud suundadega led tagatulede ostmine samas hinnaklassis. teine variant on pidurituledele aretada kahe klemmiga pesa ja panna kahe niidiga pirnid ning nende väikeste pirnide asemele oranzid pirnid ja juhtmed ühendad suunakate juhtmete külge.
Re: sectori Aprilia SR WWW '00 Taha jäävad punased klaasid, sest mulle meeldivad punased rohkem. Süsteem on juba välja mõeldud mis kuidas jne. Ilmselt teeb mingi lüliti jne, et neid kohapeal ka põlema saaks panna(suuna ringe). Ette tuleb kas üks xenon või H7 led pirnid, sest nende tuledega ei näe küll mitte midagi. Ilmselt tuleb ka uus ja võimsam aku. Numbrimärk läheb variole ja...ongi suhteliselt kõik, eks enne hooaega teeb ära ja siis panen pilte ka. 8)
Re: sectori Aprilia SR WWW '00 Teema ülesse kaevatud - mõtlesin, et võiks siis uuendada igavusest. Ostetud on siis 9Ah aku, tagumised tuled on ära tehtud, nüüd on siis ringidena suunad taga, ees on halogeen pirnid, ka angeleye'd. Undertailile sai väike disain tehtud helkurkleepsude näol. Esimene tuleklaas sai la poleeritud...tagumine velg sai uuesti värvitud..ühe kerge äparduse pärast, mis juhtus juba eelmise aasta suve lõpus. :lol: Järgmine nädal on masin ilmselt koos ka..muud ei midagi. 8) 8)
Re: sectori Aprilia SR WWW '00 Under igatahes väga kena, norima hakata, siis võiks kunagi tulla mingi ägedam amort taha ning rattapealse porika võiksid ära kaotada 8)
Re: sectori Aprilia SR WWW '00 Kuna ringi sõitma hakkad? See nädal üritan enda võrri ka tööle saada 8)
Re: sectori Aprilia SR WWW '00 Masin koos, see undertail oli ikka jube asjandus...numbrimärk vaja külge panna veel, ilmselt sumpa külge läheb see, mingit moodi. Kõige lihtsam viis hetkel. :roll: :lol: 8) Suunakad väga meeldivad, undertail meeldib...nüüd võin öelda, et olen rahul. 8)
Re: sectori Aprilia SR WWW '00 Täna otsisin siis masina ära, ise olen väga rahul igati pidi. Paar pilti ka(pole just kõige puhtam, yolo): 8)
Re: sectori Aprilia SR WWW '00 +1 oleks siis kasvõi amordi küljes.. :roll: Aga ei muidu täitsa vinks vonks kulgur
Re: sectori Aprilia SR WWW '00 Tänud! Eks ta maitse asi ole, minu arust kena, erineb veidi teistest, paljudel ju nrmärk variol jne.
Re: sectori Aprilia SR WWW '00 Minuarust just numbrimärgi asetus ülimaasikas. Suunakad said ka mõnusad eredad Ainuke, mis ma ütleks oleks underil see üleval tulede all olev osa Seal võiks ka mingi ägedam kleeps ehk olla. 8) Aga ja, enda masina ära saan tehtud, siis läheb tiirule
Re: sectori Aprilia SR WWW '00 suunad võiks klaaside all olla, a muidu väga nunn. Eest on sitaks maasikas. 8)