Re: sectori Aprilia SR WWW '00 Tänud, LEDe poleks näha punaste alt, kollastena ja valgeid klaase ka ei taha, punased meeldivad rohkem.
Re: sectori Aprilia SR WWW '00 Kui aus olla, siis olen suht kindel, et enamus ei tea ja ei saa ka aru, et see pole seal suunaks taga led riba vaid üksikutest ledidest läbi klaasi puuritud ning kokku pandud ''read'' 8)
Re: sectori Aprilia SR WWW '00 Esmaspäeval kooli ka? Endal ka võrr korras ja värki...kuna sõitma, Eku tuleks ka 8) A krdi kena nüüd...
Re: sectori Aprilia SR WWW '00 Ma oleks täna juba läinud, aga ei viitsinud väga.. Homme kasvõi, ja esmasp kooli jh.
Re: sectori Aprilia SR WWW '00 Davaj, homme helistan, Eku pidi ka tulema. Mul muidu uus number...kui sa ei tea veel.
Re: sectori Aprilia SR WWW '00 Mina ei viitsi midagi korraldada, kui see ipc cpi korraldab, siis on miskit ehk, aga siis on jälle selline, et sõidame ühest parklast teise ja siis ta mängib oma telefoniga. :lol: :lol: Millega sa tulla plaanid sis? G2 v?
Re: sectori Aprilia SR WWW '00 Põlvas ja jama see, et kuhugile väga sõita pole. Ja seal need kurjad G4S vennad, kes hädaldavad, kui liiga kiiresti sõidad Aga, kui masin valmis mingisuguse kokkutuleku ajaks olen platsis. Teemasse ka, Rattapealset porikat, ei taha prooviks ära võtta ? Arvan, et nii kordades ilusam. Muidugi garanteeritud siis sitane selg ning under jne jne
Re: sectori Aprilia SR WWW '00 toda golfi pole enam alles kuna tuttavale jäi kasepuu teepeale ette ning praeguseks on to segi sõidetud küljega golf kuskil tartus vist.
Re: sectori Aprilia SR WWW '00 Magnus mida sa ajad, kedagi pole g4s kordagi kottinud. Sa ise sõitsid krdi keset teed, ise süüdi nh. Kaido millega tuled sis? Krdi chatiks kisub ära siin. :lol:
Re: sectori Aprilia SR WWW '00 Username ja sinu SR on rk's minu lemmikud, tõsiselt kena masin sul ikka
Re: sectori Aprilia SR WWW '00 Otsisin ka teema ülesse, vaatasin, et uuendan veits. Niipalju siis, et sai uus aku peale pandud(9Ah), ei mahtunud kuidagi ära niiet pidi korralikult ehitama seal. Aga nüüd peal ja kõik hea.. Pesin rolleri ära ka, aga nii kui maalt tulema hakkasin, sadas padukat kuni Põlvani välja. Õnneks vihmariided olid seljas. :lol: :lol: :lol: Peab mingi aeg uuesti pesema, sest nüüd jälle porine. -.- Paar pilti kh, siis kui veel puhas oli: