Sergose Aprilia SR50R 2008 LUKKU

Discussion in 'Lugejate rollerid' started by Sergos, Dets 11, 2014.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Sergos

Sergos Member

919
    4
    18
    Re: Sergose Aprilia SR50R 2008

Puhastan lähiajal kõik massijuhtmed ära... Ja kui siis ka midagi ei juhtu siis võtan magneto maha uuesti. :roll:

2. Sergos

Sergos Member

919
    4
    18
    Re: Sergose Aprilia SR70R 2008

Kuna ise tõbine olnud siis ei jõudnud eile eriti garagesse minna, aga sõbrer käis enda rollerit ehitamas seal siis lasin tal mu oma ka vaadata ja kuidagi leidis sealt sädeme üles. Täna tulin vaatasin säde norm ja jutud. isoleerisin kõik juhtmed ära ilusti. Ikka säde olemas ei mingit probleemi. Karpad jutud kõik külge katsun uuesti säde olemas. Panen piibu külge lasen sõbral käe karpa ette panna et kiiremini kütte peale tõmbaks. Ükshetk lubas. Järgmine hetk aga not so much. Võtan küünla maha ptsi säde jälle kadunud. Kaldun arvama et kusagil on lihtsalt mingi lühis. Muud võimalust pähe ei tule. Homme ostan tutika küünla ka proovin sellega. Homme saan arvatavasti orig nupukad ja orig gaasirulli. Susilt saadud karpa ka Rapla maxima kapis kinni. Ei tea, tegin video ka aga ei hakka seda siia panema. Homme teen uue kui säde tekib jälle 8)

Davz

3. Sergos

Sergos Member

919
    4
    18

Masin käib. Säde olemas. Viga oli praagis isolatsioonis. 22mm dellortol vaja veel gaasisiibri plastikate osta. VÕi siis alumiiniumist sama kujuga tükk sinna freesida. First-start video saab ka siis kui viitsin selle kuskile üles laadida. 8) Järgmine nädal saab arvatavasti plastikud ja asjad ka peale laduda. Tahaks koonukat ka osta. Kolmapäeval lähen Tallinna jälle eksnäis kas liigub sinna harku kardiraja kanti või siis käib camexist läbi.

Jää võiks rutem ära sulada... Saaks masinat timmima hakata :lol:

#122 Member

446
    7
    18

poiss tule sõida siia mul ple jääst haisugi :lol: :lol: :lol:

5. Kevinnn-

Kevinnn- Member

243
    0
    16

Mis summutiga sa seda mk1-te kasutama hakkad?

6. Sergos

Sergos Member

919
    4
    18

c16 hetkel mõttes. Aga eksnäis. Esialgu reversega.

7. Sergos

Sergos Member

919
    4
    18

Hetkel jäid juhtmed lahtiselt. Homme viskan termokahaneva peale vaatab kas säde säilib :lol:

8. Sergos

Sergos Member

919
    4
    18

Yo. Esimese asjana küsin kohe mis asi see on ja kust seda osta saab. Tean et karburaatori mingi komponent, aga täpset nime ei tea.

Täna sain käima starteriga.. Mõtlesin et ei pea seda kunagi kasutama aga näed pidin :D Viga selles et kicki käbi vastus kulunud ja lüües viskab üle.. Starteriga sain ilusti käima ja kohapeal tuksuma. Karpa pealse kaane tegin ka uue :D Võtsin bmw pluss klemmi kaane siis tegin sinna originaal jupi kuju ja jootekolviga sulatasin selle julmalt välja. tegin kõik vajalikud augud ja nüüd töötab paremini kui kunagi varem. pilti teen homme.

Homme saab ringile minna vist 8)

9. Kevinnn-

Kevinnn- Member

243
    0
    16

Väga kõva värk kuid võta see peegel küljest ära:D:D:D

10. Sergos

Sergos Member

919
    4
    18

hahaha see on strateegiline peegel :D niikaua on kui pinda hakkab käima :D

11. Sergos

Sergos Member

919
    4
    18

Mõtlesin et hooaeg kohe käes ja pill õieti ei töötagi... Eile tegin ilma summutita garaazi ringi ja rebis metsikult... Aga mõtlesin valmis selle et Silinder läheb edasi järgmisele inimesele kes sellega midagi paremat teeb. Ma ise ei leia raha et summutit osta siis miks seisma jätta seda... Viskan stocki alla tagasi ostan uue juhtmestiku. Eile sain oma nupukad ja jutud ka kõik kätte, aga magneetos on mingi imelik värk. Kui päästan lahti valge juhtme mis magneetost tuleb siis on korra säde ja kui ma kokku need uuesti ühendan siis on säde veidi kauem... Ma ei geti kus viga on. Vaatan kui aega saan kisun magneeto maha.
    Igatahes kisun silku maha ja läheb järgmisele. Panen stocki peale tagasi ja vahetan oma 22mm dellorto 17,5 manuaaltoore vastu. ajan selle karpaga timmi ja sõidan terve suve ära vaatab ehk sügisel tuleb jälle tuhin peale ja siis ostab vist uue 70cc sinna vahele, aga hetkel jääb stockk. Järgmise kuu alguses lube tegema. Vaatab vaheaeg tuleb siis teen terve autokooli kohe ära ja siis ainult ark. Saab avamisele ka ehk kuskile 8) Ja kindlasti suured tänud kasutajale TunedAtm kellle kaubaga ma väga rahule jäin :)

12. NikolaiR

NikolaiR New Member

973
    1
    0

sa ei kujuta ette ka, kui õnnelikuks sa tolle venna teed selle mk1'ga. Vend halas mulle viimased 2 päeva, et tra miks ma seda ära ei ostnud ja siis kirjutasid sina äkki :p
    Muidu nupukad tulnud minu vana Ri pealt : pPpP

13. BeAfro

BeAfro Ürituste korraldaja Meeskonnaliige Ürituste korraldaja

1,770
    12
    38

Kui aidesse lähed, siis sellest 2 nädalast mis seal kodulehel kirjutatud on, võid ainult unistada, pigem 2kuud ja peale ja kui ARK-is läbi kukud siis ootejärjekord suvel mingi 3 nädalat :lol: :lol:
    Ja sinu kasuks võin öelda, et selle stockiga sõidad äkki kuu aega ja siis kahetsed et 70cc maha müüsid. :p

14. Sergos

Sergos Member

919
    4
    18

No ma ei usu eriti et tagasi tahan :D Võrreldes benelliga läheb aprilia sitaks paremini edasi ja sitaks paremini pöörde :D Mdea ma lähen tsekkan raplasse.. Sealt saab äkki 2 nädalaga 8)
    Tean jeps Nikolai 8)

15. Sergos

Sergos Member

919
    4
    18

Kas keegi oskab öelda mis mõõtudega on dellorto 17.5manuaaltoore nõel? Millist nõela soovitate? Neid pidi mitu tükki olema ja valet ei tahaks päris osta...

16. Monstriboy

Monstriboy Member

834
    0
    16

Helistad Camexi Kaidole ja küsid . 5527122 . Ja ütled mis sorti karpa on . On ta phbn jms.

17. Z0ne

Z0ne Ürituste korraldaja Meeskonnaliige Super Moderaator Ürituste korraldaja

6,380
    1
    38

Kaido vastab et tal karbitäis nõelu, tule ja proovi :D
    Läbielatud teema juba, targem on netist vaadata mis nõelaga nad karbist tulevad. Kui ei eksi siis Scooter-Attackis oli mingil 17.5 karpal kirjas mis düüs, mis nõel jne.

Manuaaltoorega nõel: A12
    Automaattoorega nõel: A2

18. kert

kert Member

772
    0
    16

Kaido ei ütle midagi. Ise uurisin ka tema käest juppe ühele PHBN-ile ning mingi aeg oli samal ajal Camexis ka üks tüüp, kes tahtis nõela, kuid tulutult.

Kuid ma leidsin kunagi mingi lehe, kus saab tellida originaal juppe dellortole. Seal oli minuarust nõel ka olemas. BTW kui ma ei eksi, siis nt gaasisiiber ning sinna kuuluvaga(see nõela kauss vms ning nõel) + vedru+ pealmine kaas maksavad juba kuni 30 eur :D

Mul muidu 17.5mm phbn olemas võin vaadata kas nõelal mõni märge ka peal on.

#122 Member

446
    7
    18

mina vaatasin oma R-i dellorto pealt ja mini nõela mudel oli seal A22 poiss käib mingiaeg läbi sealt ja saab ehk uue nõela omale pikkus oli 39mm ja läbimõõt 2mm.

20. Sergos

Sergos Member

919
    4
    18

Täpselt nii! Aga lasin #122 oma stock Ril vaadata nõela. Tema nõelal oli A22 peal. Aga tänud Zone! :)
    Ma viimati camexis käisin siis küsisin ja ütles et neid on mitu erinevat ja võta millist tahad :D Üks nõel pidi 18€ olema minu mäletamistmööda :D Ma loodan et homme valet nõela ei osta :lol:

Thread Status:
Not open for further replies.

Jaga seda lehte