Sergose Aprilia SR50R 2008 LUKKU

Discussion in 'Lugejate rollerid' started by Sergos, Dets 11, 2014.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Sergos

Sergos Member

919
    4
    18
    Re: Sergose Aprilia SR50R 2008

Teab siis keegi??? :| :|

2. Z0ne

Z0ne Ürituste korraldaja Meeskonnaliige Super Moderaator Ürituste korraldaja

6,380
    1
    38

Kontrolli et käbi käiks lõpuni sisse, tõmbaks end täiesti tagasi, ja et käbivastuse all üleliigseid seibe ei oleks.

3. Marko.

Marko. Active Member

1,797
    0
    36

Mõistlik oleks jap vaadata ,et poleks üleliigseid seibe ning kick käbi toimetaks vastavalt, seega +1 Tarmo & Kivi mõtteterale.

4. Sergos

Sergos Member

919
    4
    18

Suured tänud. Kui garaazi võtme kuskilt üles leian proovin kuidagi jagu saada. Ostan ühe Ri varuosadeks kõrvale ja teen pilli valmis. Lõpp juba paistab :) 8)

5. Sergos

Sergos Member

919
    4
    18

Kuna kaotasin oma hüpersuper vägeva garaazi võtme ära ja juba 3 päeva alevivahelt otsinud siis sai mõeldud et keeran selle ukse padruniga lahti :D :D Aga keeramiseni ma ei jõudnudki kuna sõber hakkas paelu siduma ja nägi, et keegi hea kodanik on mu garaazi võtme minu garaazi all osas olevasse vendi aukku pannud :D Suhteliselt hea tunne oli kui sai garaazi minna jälle :D Tehtud sain niipalju, et Vaatasin mis kickil viga. Motoforce poolkuu on ikka korralik jama. Poolkuu ise norm aga sobib vana käbiga paremini kokku. Kui uus panna siis läheb see keere või hammas mdea kuidas seda nimetatakse, liiga suure nurga alla ja hakkab raskelt pooma. Hetkel panin vana poolkuu ja uue kick käbi. Sumpast alt iga vändaga leek väljas ja säde on tumesinine... suht imelik oli vaadata nii ilusat sädet :D :D:D Mdea käima ta ei jäänud kuna mdea... kas tõesti lisaõhk kuskilt? :S Sport proga töötas ilusti :/ Nüüd ainult lubab :| :| ja ilma summutita proovin ka kuna mdea ehk vaja silku jälle maha kiskuda. Siis sealt alt lööb leeki koguaeg. Hetkel karpas 88düüs sees ja segukruvi keerasin 2.5 keeret välja poole kinnisest asendist. Ikka mitte midagi :oops:

6. motoXRollu

motoXRollu Member

167
    1
    18

Teise R-i kõrvale ostmine sellisele projektile tundub mõistlik idee, aga vaata siis et sa miinusesse rahaga ei jää hullupööra :D

7. Sergos

Sergos Member

919
    4
    18

Endalegi tundus ainuõige lahendusena :D Miinustes olen ma juba ammu ja müüki olen lükanud vahepeal ainult sellepärast et ma olen ta peale suht vihane olnud :D :D Aga mdea maha teda ei müü ma arvan. Teen korda ja kunagi hea välja võtta ja keskmisest kiirema rolleriga sõita :D Benelli jääb kindlapeale alla :D

#122 Member

446
    7
    18

vend tõesti suht kuri selle peale vahest :D tahtis mitu korda põlema panna, aga tuld polnud kaasas :lol: :lol: :lol:

9. Sergos

Sergos Member

919
    4
    18

you. masin nii võimas et komp lõhkus kicki ära ja kick ei tööta. Viga teada ka, aga raha pole et korda teha. Pidin mingi peetis roxi vastu vahetama, aga qutt ei julgenud mu juurde sõita niiet jäi katki. Siit siis üks küsimus et kas need motoexotica pillid peavad võimsad olema või võivad nad ka lihtsalt ilusad olla? :D Ärge mõelge midagi :D ega ma mingi monstriboi pole :D mul on 2016 üks huvitav plaan aga mdea veel mis saab :D Vb põletan ennem maha :D

10. NikolaiR

NikolaiR New Member

973
    1
    0

"põletan ennem maha" kõlab rohkem nagu plaan kui see exotica teema 8)

11. Sergos

Sergos Member

919
    4
    18

Ära ohi :D Ma võin närvi minna ja siis võib kõike juhtuda :D
    :oops:

12. virgo0

virgo0 Member

246
    0
    16

Kui kunagi valmis peaks saama siis lõppprodukt on ülimahe :lol:

13. holley

holley Member

370
    0
    16

Muuda vähem signatuuri, tegele rohkem R'iga. :D

#122 Member

446
    7
    18

Sergosega oli meil plaan, et kui suvel ma ka uuesti enda oma värvima hakkan siis teeme 1-1hele selle rohelise R-i 8)

15. BeAfro

BeAfro Ürituste korraldaja Meeskonnaliige Ürituste korraldaja

1,770
    12
    38

Aga äkki mõtleks midagi ise välja ja teeks veel ilusama? :p

#122 Member

446
    7
    18

ise ei mõtle kunagi midagi välja alati kui midagi näed mis ilus siis tahad kohe järgi teha :D

17. Sergos

Sergos Member

919
    4
    18

Virgo on armas ja müüb mulle kõik vajalikud jupid! Suured aitähhid talle ja suul pluss ka üks sest teise annan siis kui kätte saan

18. Sergos

Sergos Member

919
    4
    18

Lukku!
    8)

Thread Status:
Not open for further replies.

Jaga seda lehte