Sergose Aprilia SR50R 2008 LUKKU

Discussion in 'Lugejate rollerid' started by Sergos, Dets 11, 2014.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Sergos

Sergos Member

919
    4
    18
    Re: Sergose Aprilia SR50R 2008

Suur tänu! Kas S6 streetrace ja 24mm pwk karpa oleks mõeldav kooslus? Mul nagu ülejäänud asjad peaksid kannatama seda silindrit :roll:

2. BeAfro

BeAfro Ürituste korraldaja Meeskonnaliige Ürituste korraldaja

1,770
    12
    38

Ära suvalist sõrmlaagrit sinna pane igaksjuhuks. Võid paar €€ rohkem panna ja osta mingi kvaliteetsema. 24mm pwk on suht overkill, sest pwkl on mingid arusaamatud düüsid ja minujaoks keris pwk-ga karpa halvemini kui dell'orto tavaliste düüsidega. Pwk-l peaks olema mingi suurem õhuvõta ava ka vist ja rohkem timmimis võimalusi düüside näol.

3. -vanaisa-

-vanaisa- Active Member

2,735
    0
    36

sõrmelaagrit ära jah mingit suvalist topi.... ise ka alati motopoes küsin normaalse kvaliteediga mitte kõige odavamat saasta, üsna nadi oleks sellise väike jupi pärast masin kotti lasta :p

4. koonus

koonus Member

792
    0
    16

24mm suur jap, 19mm dellorto peaks asja ära ajama

5. Sergos

Sergos Member

919
    4
    18

Oskad sa lingi saata camex.ee oma millise sõrmlaagri võiks panna?

6. -vanaisa-

-vanaisa- Active Member

2,735
    0
    36

see camexi netipood on nii väärakas, et ei leia seal midagi üles. Aga endal on olnud head kogemused top racing sõrmelaagritega, seni pole veel ükski top racing sõrmelaager mul laiali jooksnud :p

7. Ivan

Ivan Moderaator Meeskonnaliige Moderaator Ürituste korraldaja

2,079
    6
    38

Kvalifitseerub ikka pigem pasa poole see Top Racing. Ilusti pakendatud hiinakas on see.

8. -vanaisa-

-vanaisa- Active Member

2,735
    0
    36

ega nüüd hiinast ainult sitta ka ei tule ju :p s6 on ka ju siiski hiina kraam, see pole ju pask. Igal asjal satub praaki sisse kuid see ei tee kohe kõike selle nime all olevaid juppe sittadeks

9. Ivan

Ivan Moderaator Meeskonnaliige Moderaator Ürituste korraldaja

2,079
    6
    38

Kaido jutu järgi pidi vahel partiides esinema ligi 1mm ebatäpsusi seda sõrmlaagrite puhul. Päris nutune kui see kõik ongi nii.
    Muidu, Neosel on mul ka tugevndatud Top Racingu sõrmlaager, kuna cn-partsis polnud midagi asjalikumat. Siiamaani on oma töö ära teinud ja sõrme vahel mudides tundus päris asjalik.

10. kert

kert Member

772
    0
    16

Ära suvalist sõrmlaagrit sinna pane igaksjuhuks. Võid paar €€ rohkem panna ja osta mingi kvaliteetsema. 24mm pwk on suht overkill, sest pwkl on mingid arusaamatud düüsid ja minujaoks keris pwk-ga karpa halvemini kui dell'orto tavaliste düüsidega. Pwk-l peaks olema mingi suurem õhuvõta ava ka vist ja rohkem timmimis võimalusi düüside näol.[/quote]

Muidu sa ajad normaalset juttu, kuid praegu... Sry, kuid hetke jutt sul küll natuke rumal. PWK-l on arusaamatud düüsid :O, mis krdi düüsid tal seal siis on? PWK-l lisaks powerjet(selle saab ka asendada kinnise düüsiga).
    Ning sa võrdled ka veel PWK-d ning Dellortot enda masina peal... PWK polnud seal timmiski. Lihtsalt Dellorto oli antud düüsidega parem/paremini timmis sinu hetke setingu jaoks.
    Kolmandaks see Motoforce PWK täis pask. Kõik replicad on pasad.

Teema juurde tagasi tulles 24mm malm silkule küll overkill, 21mm normaalne. Sõrmlaagriks võta nt Malossi oma.

11. BeAfro

1,770
    12
    38

Muidu sa ajad normaalset juttu, kuid praegu... Sry, kuid hetke jutt sul küll natuke rumal. PWK-l on arusaamatud düüsid :O, mis krdi düüsid tal seal siis on? PWK-l lisaks powerjet(selle saab ka asendada kinnise düüsiga).
    Ning sa võrdled ka veel PWK-d ning Dellortot enda masina peal... PWK polnud seal timmiski. Lihtsalt Dellorto oli antud düüsidega parem/paremini timmis sinu hetke setingu jaoks.
    Kolmandaks see Motoforce PWK täis pask. Kõik replicad on pasad.

Teema juurde tagasi tulles 24mm malm silkule küll overkill, 21mm normaalne. Sõrmlaagriks võta nt Malossi oma.[/quote]

156-178 düüsid sai pwk peal läbi proovitd muidu. 156 mille ma sain siimu käest oli lahja ja kuni 178 ei saanud seda liikuma, kuigi otsast lõpuni kiirendades oli ühtlaselt timmis. Pane normaalne dell'orto karpa ja sul on ajunussi vähem.
    Ja teine juhus oli kui oli Stage6 R/T 21mm pwk, sellele sai ka düüse ostetud ja timmi seda ei saanud.

Endale läheb neljapäeval masina peale Top Performances sõrmlaager.

12. Marten12

Marten12 Active Member

3,211
    4
    38

lambakari, mis ma muud öelda oskan.

13. kert

kert Member

772
    0
    16

Nii? Ma ütlesin ka, et replcia on pask, raske timmi panna.

Kuid ma kahtlen su oskuses ka timmida masinat(just selliste karpade puhul, nt PWK).
    Ütlesid, et ei saanud S6 PWK timmi. Kuidas siis mujal saadakse? Jah tõsi, ka S6 PWK pole teab mis asi, kuid vähemalt üks normaalsemaid PWK replicaid. Keihin omaette teema, kuid kes see seda ikka osta jõuab :D
    Aaaa te nt nõela vahetasite üldse? Vahetasite vaid peadüüse?

14. BeAfro

1,770
    12
    38

Nõela astmeid sai proovitud. Erinevaid õhufiltreid ka. Ma ei reosta seda teemat siin enam. Midagi soovid küsida, siis PM on avatud.

15. Sergos

Sergos Member

919
    4
    18

Tänud! Sain aru et raskem timmi saada jne... Seega jätan karpa ostmatta! :p
    Vana-aasta õhtul mõtlesin et kuna roller töötab siis ma lähen sellega saluuti vaatama ja sinna ma jäin ka mingi ilgelt pede vea pärast :lol: Jõudsin sinna ilma tühikäiguta suretasin välja mitte ise ei surnud. Pärast mingi ühe aeg hakkasin käima panema ja ei lähe lihtsalt ei lähe :D Pidin garaazi lükkama selle :lol: Istmealune oli vanakat täis suht raske oli läbi lörtsi lükata ka :D Arvasin et küünal märg vm :D aga tutkit... Võtsin küünla maha küünal ilusti pruun. ei ole märg ega midagi. Lõpuks panin käe karpa ette ja sain käima :D Siis panin garaazis rehvi põlema kuna see on nagunii liiga kõrge ja tuleb uued rehvid osta ette ja taha. Karpa on 15mm mikuni. Lubatud oli 17.5dellorto kohapeal veel öeldi ka et on aga pohyolo nagunii sain soodsalt siin ei tohiks eriti hädaldada :D Kui keegi teab milles viga siis võib öelda :D
    Rolleriklubi rahvale ka Head uut tegude rohket aastat!

16. Sergos

Sergos Member

919
    4
    18

Täna panin esitule kokku ja hetkel silikoon kuivab. Homme saab tule külge ja siis saab arvatavasti peegelkaameraga ka paar pilti! Nagu näha kasutasin üles/alla painduvat led riba. Olen näinud et tavaliselt kasutatakse paremale/vasakule painduvat led riba. Minumeelest jäi see hetkel väga hästi pidama ja sobib veatult 8)
    Stay tuned!

17. Sergos

Sergos Member

919
    4
    18

Äärtest on ledriba tagust näha seega väga hea ei jäänud kuid siiski päevasõidu tuleks kõlbab küll.

18. BeAfro

1,770
    12
    38

Oleks mõni lahjem xenon ka siis ees mis ei tõmba akut tühjaks oleks väga viis R.

19. Dimitri

Dimitri Active Member

1,226
    5
    38

seks pill :eek:
    aga osta ka original spido sest DH on jube apriliale :oops:

20. Sergos

Sergos Member

919
    4
    18

Xenon plaanis küll. Aga juhtmestik on nii porr et ma ei tea kas panen akut sinna. Ehk saab kuidagi ka ilma akuta...
    Tänud! 8)
    Mul vahet pole ma võin perses Ri spido ka osta. Aga 40€ ma ei raatsi küll stock spido eest välja käia. Ennem ostaks mingi katkise ja enda on piisavalt taipu et see korda teha küll. Aga hetkel pole muud võimalust kui DH..

Thread Status:
Not open for further replies.

Jaga seda lehte