Sergose Aprilia SR50R 2008 LUKKU

Discussion in 'Lugejate rollerid' started by Sergos, Dets 11, 2014.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. -vanaisa-

-vanaisa- Active Member

2,735
    0
    36
    Re: Sergose Aprilia SR50R 2008

xenonit saab aint aku peale ühendada, muidu hakkab vilkuma jne

2. Sergos

Sergos Member

919
    4
    18

Ma ühendan ilma akuta ka :D Vaja natuke elektroonilisi komponente ja saab hakkama ilusti :p

3. Monstriboy

Monstriboy Member

834
    0
    16

Tead mis soovitan üks korralik rox või err soomest. Nii säästad suitsu kulu ja raha rohkem alles.

4. koonus

koonus Member

792
    0
    16

Edu ja muud sellist

5. Sergos

Sergos Member

919
    4
    18

Ei ole kahjuks või õnneks eriline suitsetaja.
    Tänud! Kaks katkist Ri spido on soolas järgmine nädal saab kätte kui veab 8)

6. Janar.

Janar. Active Member

628
    36
    28

Kutil on ju korralik Benelli olemas. Pigem teeb ta seda R-i, sest talle meeldib sellise asjaga tegeleda.

7. Sergos

Sergos Member

919
    4
    18

Täpselt nii 8) 8)

8. Sergos

Sergos Member

919
    4
    18

Tellisin täna nupuka ja spidomeetri :p Homme saab arvatavasti pilte siis kui saan spido tööle :lol: :lol:

9. Sergos

Sergos Member

919
    4
    18

Pakkuge mulle dellorto 17,5 gaasisiibrit!!! Homme tuleb up koos korralike piltidega loodetavasti 8)

10. Sergos

Sergos Member

919
    4
    18

Nonii sain spido kätte ja tõmbasin matemaatika tunni ajal kohe pilpaks. Probleem seisnes selles et negatiivse ja positiivse liini peal oli error ja pisut kärsanud sealt. Mitte midagi parandamatut. Varsti saab toole :lol:
    E: nüüd kodus ja vaatasin veidi asjalikumalt seda. Siiski on näha et on suurema osa trükplaati ära põeletanud ja seega taastamine pea võimatu. Varsti tellin ühe spido veel millel on aju lühises. Viskan ajud ümber ja ongi korras spido olemas! Homme peaks saabuma nupukas ja siis lootust tuled asjad põlema saada. Kui see juhtub siis tuleb pilte

11. BeAfro

BeAfro Ürituste korraldaja Meeskonnaliige Ürituste korraldaja

1,770
    12
    38

Saad odavalt neid? :lol: :lol:

12. Sergos

Sergos Member

919
    4
    18

Suht :lol:

13. Sergos

Sergos Member

919
    4
    18

Sain täna nupuka kätte. Korrastasin ära (osast kohast see ümbris maas, panin uue rüü peale) ja läksin garaazi seda ühendama. Küsisin ennem Tennult kuidas ühendada, saatis mulle pildi, aga vist ei ole selle masina kohta to pilt. Võtsin elektri skeemi ette ja hakkasin nussima. Üks asi mille tööle sain oli tagatuli. Tagumisi suundasid täna põlema veel ei saanud. Mdea äkki võtsin valest pistikust voolu. Pidurit vajutades kustub tagatuli üldse ära. kas juhtmed tagurpidi kusagil ühendatud? Proovisin piduri juures seda ümber keerata aga midagi ei muutunud. kuskil on kindlasti mingi kala sees. Kas ta ei lae piisavalt võimidagi. Lisaks on mul seal all raami keskel mingine pistik. Pistik on 3 klemmiga ja teist poolt mul pole. Kas keegi teab mis sinna läheb? Kui tuled põlema saab siis ostan teise spido ka ja saab spido ka külge. Kus asub suunatulede relee?
    Nussisin garaazis mingi 3h ja lõpuks mitte tassigi tehtud ei saanud. Küsisin fbst ka kiiret abi aga seal mingi marsimehed ainult. Midagi tarka ei oska öelda. Elektriskeemi järgi hakkasin võtma ja mul nagu pole osasid seda värvi juhtmeid. No on aga need lähevad mingi spido taha jne... Pakkuda võiksite ka gaasitrossi. Minuoma suht otsas kohe.

Martin 8)

14. kivi666

kivi666 Member

558
    0
    16

Mäletan mu streedil ilma akuta pooled asjad ei töötanud, suunatuled jms. Mis värvi juhtmed sellel pistikul on raami keskel? Esitule juhtmed peaks olema Sinine ja Valge kui õieti mäletan. Midagi vaja on siis mul üks SR-R juhtmestiku skeem vedeleb arvutis :p

15. Sergos

Sergos Member

919
    4
    18

Mv tra. Peavad töötama... Keegi võiks täiesti korras juhtmestikku pakkuda koos pistikute ja asjadega... Mul mingi ilge sigrimigri. Peaksid ikkagist töötama... Benellil töötavad ilma akuta siis peaksid sellel ka töötama. Homme otsin sealt - juhtme ja + juhtme üles panen auto aku järgi ja kui siis ka munnigi ei tule ma müün maha ka asja :lol: :lol: Mul elektriskeem tabis ja sellega nussin seal :lol: Värvid ilusti näha. Esituled on sinine/valge ja sinine/must niipalju ma ikka tajusin vaadata 8) Juhtmeid ei vaadanud. Lihtsalt mingi pistik, all 2 klemmi üleval üks klemm. :roll:

16. BeAfro

1,770
    12
    38

Nagu ma näen kasutad vist tulesi põlema pannes seda taktikat, et ühendad mingid juhtmed kokku ja hakkad lootma? :lol: :lol: 8)

17. Sergos

Sergos Member

919
    4
    18

Ei no alguses ma tegin selle õpetuse järgi mis Tennu andis, aga mitte tassigi ei juhtunud, siis hakkasin el süsteemiga jamama siis sain tagatule põlema juba. Edasi lihtsalt ei viitsinud katsetada :D Tagatuli justkui ei saanud piisavalt voolu vmdagi. sest ma võtsin piduri küljest sensori ära ja näpuga kokku vajutasin siis kustus tuli ära kuigi peaks just erksamaks minema. Homme kütan garaazi soojaks ja ennem ei lahku kui asi töötab :lol:

E: Tegelt lootmisest asi kaugel :D Korra lootsin enam ei looda :D võtsin võimu juhtmetest kinni nädal tagasi :D 220v kerre tra :D Polnudki nii hull kui räägitakse :D Võnkus vaid :D Ja siis lasin garaazis korgid välja kui otsa miinusesse panin :D õppinud elektrik :lol:

18. kivi666

kivi666 Member

558
    0
    16

Kui sa piduri heebli sensori kokku vajutad siis peaks just piduri tuli kustu minema, ehk siis ilmselt hetkel ei põle sul mitte tagutuli vaid hoopis pidurituli? Juhtmestiku ehitamine pole niivõrd raske midagi tegelikult, isegi pidanud mitmel masinal sitast saia tegema :lol:

19. BeAfro

1,770
    12
    38

Ma näen küll, et mõistlikum oleks osta terve juhtmestik kasutatult uus. Aga targemad las ütlevad, et kas peab just ilmtingimatta olema R-i juhtmestik või võib ka olla mingi teise masina oma? Sest suunatuled, esituli, tagatuli, nupuga juhtmed jne kõik olemas ju kui just magneeto vms juhe?

20. kivi666

kivi666 Member

558
    0
    16

Teise masina juhtmestikuga ei pruugi paljud asjad jällegi kattuda, nt nupukonsoolid,spidole minevad juhtmed jms. Kui praegusest asja ei saa siis lihtsam muidugi osta uus juhtmestik peale. :p Samas kui sul praegu on paljud juhtmed puudu siis juhtmestiku skeemi järgi saab ilusti uued juhtmed vedada kui natuke asjasse süveneda 8)

Thread Status:
Not open for further replies.

Jaga seda lehte