Re: Sergose Benelli 49x '14 Ei soovita jah velti viia, mu benellil läks õlipump katki ja veldis sain siis veel sõimata ka, et miks õlipump on katki :lol:
Re: Sergose Benelli 49x '14 tal läks ja õlipump putsi aga öeldi et mootori sisu väljavahetatud vmisiganes
Re: Sergose Benelli 49x '14 Tänud! Võtan ühendust varsti 8) Nr märk plaanis tagatule alla liigutada Mdea mul pole senini mingeid probleeme esinenud (ptuiptuiptui) Pole plaanis isegi mitte Käin Pärnu motopoes hoolduses jms... Teevad kõik korralikult ära 8) Mul ka silenceri otsa toru keevitus sinine kuumusest Muud pole näinud, et sinine oleks
Re: Sergose Benelli 49x '14 Millist vario seti soovitate stock silkule? Tahaks kevadel variosse veidi paremad asjad laduda, et millised sidurivedrud ja milline survekas, mitmesed rullid? Teab keegi midagi head soovitada? Tahaks kiirendust ja tippkiirust suurendada kevadel
Re: Sergose Benelli 49x '14 Ikkaveel otsin amorti. Õhusuunaja tuli ka ära, pole veel jõudnud külge panna kuna enamus aega läheb sellele:
Re: Sergose Benelli 49x '14 http://www.racing-planet.co.uk/exhaust- ... HNC2GeHmHM Selline summuti siis plaanis soetada suvel. Peaks alla ka minema Otsin suveks ka Malossi multivari
Re: Sergose Benelli 49x '14 Next-Ri kohta pole uurinud aga kuskilt kõrvataha jäänud et ei pidavat istuma? Tänud
Re: Sergose Benelli 49x '14 Benellil on see värdjas piduriketta vahetükk. Piduriketas on selle tüki küljes ja summuti tuleb sellepärast väljapoole ja mingid kinnitused ei klapi jms
Re: Sergose Benelli 49x '14 Benellil on see värdjas piduriketta vahetükk. Piduriketas on selle tüki küljes ja summuti tuleb sellepärast väljapoole ja mingid kinnitused ei klapi jms [/quote] Kavatsed muidu tutika sumpsi osta? Edu ehitamisel!
Re: Sergose Benelli 49x '14 Nvl tuleb MHR väntvõll ja Flyclutch Üritan aeroxi ketasbloki ka orgunnida millel võiks reduktor vähemalt küljes olla :roll: Kas benelli 49xile undereid ka tehakse? Või tuleb ise midagi meisterdada? 8)
Re: Sergose Benelli 49x '14 aaa no siis küll. Õige aeg hakata mootori blokki otsima ka. Häid blokke väga vähe saada ikka. :|