Re: Sergose Benelli 70x '14 Talvel vesijahtusele yle. Plaanid olemas. Lihtsalt malaka radikat vaja veel. Hetkel offroad ytles et silkus vana kolvi tykid sees. Mnt soiduga jooksis kinni lihtsalt. Wtf nagu. Aga nyyd uue mootoriga laheb paremini ma loodan ;/
Re: Sergose Benelli 70x '14 Белка suht norm masin tegelt,kui maha arvestada see hiinaime mootoriplokk.
Re: Sergose Benelli 70x '14 Offroad lykkas benelksi timmi ja pani uue kolvikomplekti. Väga viis. Tiba kangemaid sidurivedrusid vaja ja siis mooos)
Re: Sergose Benelli 70x '14 LC ja kevadel naeb mis saama hakkab. Midrace set esialgu. Kysiks kas mu magneeto ja mahis istuvad minarelli blokki? Siin silluga ketsi laskmas
Re: Sergose Benelli 70x '14 Vahepeal tekkis kolin mootorisse. Ei pooranud sellele alguses tahelepanu. Siis pani laagri separaator jooksu. Moto kottis. Alguses muidugi ei teadnud mis sitt see on. Ladusin uue kolvikomplekti sisse ja olemas. 2,4km sain kokku soita. Ja oligi mut Kõik vändalaagrid ja kepsulaager kõik andsid alla ja keps kõver lol. Hetkel on ac midrace set koos. Oleks vaja veel blokk saada vb laon koik orig blokki et voimalikult orig välimus jätta. Kevadel peab pärnu avamisel 2 rehvi joudma seeneks lasta siiski. 8)
Re: Sergose Benelli 70x '14 tee video kuidas masin liigub 8) tahaks näha et hiinakas saab kh liikuda :roll:
Re: Sergose Benelli 70x '14 Blokk hiina jah. tahaks minarellile ümber visata, aga pole mõtet. See blokk kestab ka ilusti. Pole sel häda midagi. Uus vänt tuleb s6 hpc ja silkuks mk2 racing kuna mk1 pole leidnud veel. Karpa 21mm naraku ja multivar+flyclutch. Peaks täpselt samamoodi liikuma nagu iga teine minarelli. Blokil ainsaks piirajaks stock kolle ja karpa. Kes tahab siis üle hoonitud 1400km sõitnud malossi sport saada. Mõned kriimud on sees. 30€ Samuti soovin yasuni Ri minarellile. Olen veits nõus ikka välja käima ka selle eest.
Re: Sergose Benelli 70x '14 Tellin lähiajal kaupa sast. Tulevad siis Mk2 racing S6 hpc Dellorto 21mm Multivar Vänt tuleb 13mm nuudiga. Ja kui selgub et mulle hiina blokk siiski ei meeldi siis panen horiz ketta ikka alla.