Hullud jutuvennad :lol: olete te üldse ktmiga sõitnud et mingist ime silkust räägite? Pill on kena ja edasi käib see 125 ikka sigahästi. Endal 2003 aasta masin. Tervist teile, Alo.
Kusjuures olen jah 125 ktm'ga sõitnud, siis oli benast pohh ja sai ikka lappi kah antud niiet minuarust nagu väga reaalsem mingist kuradima rollukast ! Minu omaga , Muidu ülikõva asjandus , mulle meeldib . STEVU .
Käin jep, 10b :lol: Kui veab, siis võib ka mind kevadel aeg-ajalt Apriliaga koolis näha. Siis saaks koos mõned sõidud ka teha. 8) Muidu Sharp, sa mootorrataste hooaja lõpetamisele ei lähe nüüd 25. septembril Pärnusse?
Täpselt nii.. No trahvid trahvideks, kuid ma ise pablan seda , et ment hakkab huiama ja ma ei saa 2a mingeid lube teha..
Täna sai siis autokooli sõidueksam ka edukalt sooritatud ja homme võtan sammud ARK-i poole. Loodan, et mingeid väga pikkasi järjekordi pole. ARK-i sõidueksami sooritan oma masinaga. Peab ainult suunatulede pirnid vähe nõrgemate vastu vahetama, praegused pirnin on liiga võimsad ja masinal millel pole laadimist, need ei tööta hästi. Loodan, et RK hooaja lõpetamine toimub 9.okt, siis saan KTM-iga live lennata.