Kui just sul veel ei ole. Pane korralikud suunakad taha, vaata et selliseid junne enam ei pane mille jaoks binoklit vaja . Mingi DVD mängija võiksid peale aretada, saaks Saaremaal filme vaadata. :roll:
pane downhill palun (a) , siis on masin ülikõvaa keegi müüs foorumis juu kroom puksi ja downhilli mingi 600.- aga ei tea kas ka sulle läheb .
Miks ei peaks minema? Vaevalt mingil keewayl ja Yamahal vms rolleril see hargitorupaksuse vahe nii suur on..
Peaks minema ikka jah! se downhilli mõte on küll päris hea aga ennem peaks sport variaatori ära ostma!! Kumba te soovitaks kas Malossi multivari või Polini speed controli?? Seda kah veel et ossin NaeLa käest selle next-ri ära aga sellel pole silenseri äkki keegi oskab soovitada või pakkuda kust seda saada võiks, vahet pole mille oma peas et kolme poldia käib mitte vedruga!!
helista mulgimotoarisse , arvan et neil on ( mulgimotoari.ee) või brauerist võid kah proovida (hot.ee/brauermoto) :wink:
Ma ostan pahtlit ja teen esitule ümbruse ära ja sa võiks mulle klaaskiudu kah veits tuua saaks taguosa kah ära teha ja viimase pahtli peale viskama, ära lihvima ja kuskilt prits pahtlit sebima
Laupäeval sai siis veits (kella poole kuueni) tehtud koos sv1ga Esikondel peaaegu valmis tuleb ainult vesiliivapaberiga üle teha!! Ja siis krunti ja väri kah!! Sinna auku(esitule kohal) tuleb võre!
s*taks kena, ma pakun siit tuleb järgmine ilus masin. Ma ei suuda uskuda lihtsalt, kuidas saab teha niiiii ilusaks masina .