Praegu kogun raha Speed Controli jaoks kui see käes tuleb gondlid lõpuni teha :wink: Tule ümbrus enam vähem valmis ja lõikasin esikondlisse ka avad sisse mis tuleb veel ilusaks teha porilauaga tahan kah veel midagi ette võtta!!
päris kenake roller tuleb sellest.. aga miks kameelioni värvi ei tee nagu see roller ennem oli ? ... Tean seda rollerit väga hästi :roll:
Vahepeal siis niipalju et tagumised gondlid tuleb pritspahtliga üle lasta ja siis terve gondli ring ära lihvida(kui just vahepeal midagi pähe ei tule) Downhill praktiliselt olemas aga puks on puudu, kui kellegil on siis võiks teada anda :wink: Malossi multivar kah tellitud peaks esmaspäeval kätte saama :wink: Kui saan prits pahtli alla kondlid siis paar pilti kah
Sest see raud seal jääb ette koos pensiini paagiga. Ma nt lõikasin selle raua sealt maha ja sain sileda undretaili teha. Sest mulle ei meeldi sellise kühmuga .
Pole nagu kuskile panna neid suunakaid enam, nii et ilusasti jääks :| Aga küll ta midagi välja mõtleb :wink:
http://www.easyparts.nl/showarticle...-692-190/Knipperlichtset-Zwaardvis-Zwart.html Sellised carbonid olid vist.
Väike UP siis vahepeal Et plaanis mootori poolepealt niipalju et metrakiti 70 silinder tuleb peale, tuleb ainult uus kolb osta, uus rihm tuleb osta kui see laiali lendab (mul niigi üks hammas puudu juba) mingit sporti tahaks ikka, variaator on juba olemas (malossi multivar) oleks poliini tahd aga mulgis polnud seda, nüüd vaheaja lõpus saan Dellorto 17,5 karpa kah kätte :wink: Gondlite poolepealt siis niipalju et esikondel tuleb veliliivapaberiga üle teha undertalet tuleb natuke pahteldada ja siis see kah valma! Kui tagumise gondli pritspahtli alla saan siis pilt kah Aga soovitada võite mulle downhilli puksi ja jalgealust ja -esist gondlit :wink: Tänud!!