mul on kahju öelda, aga põhja gondliga oled puusse pannud. Tegelt mul enda rollu põhja gondel ei meeldi ka. Ja see esi tule värk ka tegelt ei meeldi mulle. Sorry, aga ära südamesse võta Ainuke Hea asi on tagumine gondel ja see undetail
see põhjakas läheb tagant jube massiivseks, ja esi rattal yltse ruumi liikuda on, kui august läbi lasta siis kujutan ette et ratas vastu koobast
seda ka et kui tagatule koht vaadata siis on näha nagu oleks midagi paremal poole kaldu , või sul pole kondlid kinni ?
Esiosa ja tagaosa on ülihead sportlikud, aga siis keskel see rasvapallist põhjagondel rikub absoluutselt kõik ära. Põhjagondel peaks just kõrge ja sportlik olema. Kui vaatasin rolleri esiosa, esimene asi tuli pähe NIKE firmamärk
Palun. Loodan, et saad kähku valmis selle ja soovin edu sulle, aga mis värvikombinatsiooni sa teed üldse.
põhjakondel ei meeldi üldse , eestpoolt paks ja tagantpoolt paks ja keskelt õhuksem , hmmm .väga kahtlane :/ aga sebi kuskilt CPI veljed alla siiis asi ikkka poole parem , esikondel suht norm , eks suvel kaen üle siis
see põhja gondel tee normaalseks. sae see tagant poolt see paks osa ära. ja tee selline eest madal ja järjest peenemaks öäheks. Nagu kickassi sr il. Ja mis sumpsiga saab?
Ka mulle see põhjagondel ei meeldi :S Ja need veljed näevad ka koledad välja Aga peab mingi päev selle tripi ette võtma ja su rolli üle vaatama
Marteni jutt õige, ja viimasel ajal kõik teevad endale neid põhjakondeleid madalamaks, no mina sel kül mõtet ei näe, ja no sorri aga see on ikka tõsiselt rõve. Nagu mingi rase emane part, aga no jh, mulle ei peagi meeldima. Peace nigga!
jah! Esimene asi kui kokku panin tuli kohe mõte et ma saen selle tagumise osa ära Värvilahendus siis sinise ja valgega :wink: Loodan et laupäeval mulki minek sealt tahaks rihma ja puksi saada! Tahaks sport rihma. Soovitage midagi head ja vastupidavat!!! Suma kohapealt siis niipalju et tahaks Yasuni R-i saada Nädalavahetusel sai siis ostetud tagumised suunad ja istme alla karv ära Hakkan nendega pühapäeval tegelema Ja põhlagondliga ma võtan kohe kindlasti midagi ette
Ma i tea mulle kyll räigelt meeldib see keeway .. just lahe omapärane selline ,naq räige kapp ja kõva mees :lol: valud sebi ainult ja värv kaa siis oleks 8) 8) 8)