Sidur libiseb

Discussion in 'Help!' started by rockit1, Mai 26, 2012.

1. jott

jott New Member

1,489
    0
    0
    Oijah...

2. rockit1

rockit1 Member

100
    0
    16
  3. Ylari565

Ylari565 New Member

119
    0
    0
    Kui silikooni järgi lähed, siis võta kallim, muidu äkki ei hoia. 8)

4. jott

jott New Member

1,489
    0
    0

Kuumakindel kindlasti, sest variaarotis on päris kõrged temperatuurid seoses hõõrdumisega.

5. Ylari565

Ylari565 New Member

119
    0
    0

+2, selle unustasin tõesti mainida! :D

6. rockit1

rockit1 Member

100
    0
    16
    aa no selge.

7. rockit1

rockit1 Member

100
    0
    16
    Ühesõnaga ikka n.ssib. Tuleb uus siduri trummel osta.koos vedrudega järgmine nädal.

8. jott

jott New Member

1,489
    0
    0

Silikoon ei aidanud jah? Siis sitt lugu jah.

9. rockit1

rockit1 Member

100
    0
    16
    eip. Vahet ei ole , nagunii vanad jupid tuleb siis lihtslat välja vahetada. Oskad õelda kas ma peaks ta maha võtma ja poodi kaasa võtma. Ühesõnaga kas nad on sama mõõduga kõik.

10. jott

jott New Member

1,489
    0
    0
    Ah mis a sa ikka kaasa vead. Kõik ühe puuga ju. Mine poodi, aja jalad harki ja nõua varikarulle. Las siis nutavad või naeravad, aga küll need kasvõi austraaliast kohale SingapurAiri-ga tuuakse.

11. rockit1

rockit1 Member

100
    0
    16
    teeb siis nii .

12. wwatu

wwatu Member

753
    0
    16
    võta 12g'sed rullid, aga ainult 3 tükki ja pane üle ühe... niimoodi oleks kõige parem siis :roll:

13. rockit1

rockit1 Member

100
    0
    16
    ok võtan. Võtan uue siduri trummli ja kas sidurivedru on ka mõtet uus panna.

14. jott

jott New Member

1,489
    0
    0

Ikka kõik uued asjad. Mul on tunne, et uus väntvõll ei teeks ka paha.

15. rockit1

rockit1 Member

100
    0
    16
    eelarve kasvab päris kõrgeks . Ei tea pean pärast kalkuleerima palju hind tuleb selle siduri ja rullide pealt ,eks siis näeb. Või pill maha müüa :p

16. Z0ne

Z0ne Ürituste korraldaja Meeskonnaliige Super Moderaator Ürituste korraldaja

6,380
    1
    38
    Sorri aga mida vittu jott? Sa pmst õpetad teisel oma masina perse keerata ja rahakoti tühjaks kulutada.

Mingit silikooni ei käi rullikutele, nad peavadki liikuma.
    Siduril on tõesti väga vähe klotsi, parem on proovida mõnda teist sidurit. Rullikud ei mõjuta siduri haakumist.
    Mingeid 12g rulle pole vaja, freedo 4'jal peaksid olema 16x13 rullid kaalus 6.5gr

17. wwatu

wwatu Member

753
    0
    16
    üritasin aidata enne aga sellepeale öeldi, et
    niiet läksin ka kaasa sellega :D sest et kui loll saab olla ja irooniat mitte läbi näha ja ülbe ka veel -.-

18. rockit1

rockit1 Member

100
    0
    16
    Kahju kohe mõnest, tänud zone. Arvatavasti ma poleks neid rulle nagunii ostnud, silikooni vahele pole pannud. Ostan ainult sidurikorvi ja vedru. ja wwatu sina oled loll ? Sa arvad ,et lähen poodi ja ostan sinu otsuse järgi . Ma ikka küsin müüjalt, mida oleks mõistlik võtta. Ma arvan ,et ise sa ei jaga midagi. Väntvõlli peab nagunii uue ostma. Pole õelnud ka ,et ise jagaks väga palju rollerite kohta.

19. Z0ne

Z0ne Ürituste korraldaja Meeskonnaliige Super Moderaator Ürituste korraldaja

6,380
    1
    38
    Enne uusi vedrusid pane sidurikell peale ning katseta ainult sellega, kui ikka libiseb siis vaja uut sidurit.
    Vedrud mõjutavad mis pööretel haakub, mitte kui hästi haakub.(natuke mõjutab kuid alles siis kui tegemist kõrgetel pööretel haakuva siduriga)

20. rockit1

rockit1 Member

100
    0
    16
    Mis värvi vedrusid peaks võtma jäigad või pehmed. Selle korvi ma ostan kindlalt. Loodan ,et hind pole kirvest. Tahaks rohkem tipp kiirust. Või osta siis orginaalid.

Jaga seda lehte