Kui elaks Gerdist vähemalt 30km kaugusel siis ega lendaks jah ukse taha aga ma elan suht koht 190km kaugusel.
aga see teema nagu mingi kasutaja L33k kaudu ei peaks käima ? :roll: Mulle öeldi, et selle progressiga ja juppide tulekuga tegeleb tema...
Kuna pole aega oodata seda Yasunit väga kaua, siis ostan vast Gianelli Shoti. Siis saan masinaga edasi tegeleda ja AP-st eest ära. Kui Yasuni kunagi tuleb, siis müün ühe summutitest maha. Kumb muidu parem on, kas Shot või R?
Ära pikka viha pea otsustusvõime puudumise pärast... Aga jah, hetkel tuleb siis vana ja roostes Yasuni R alla, et uue Yasuni panen kuu aja pärast umbes alla (muidugi juhul, kui ma selle Gerdi käest kätte saan...)
Sain siis lõpuks enda masina ka kätte. Väääga mõnus oli jälle enda omaga sõita. 8) Veits leim oli see, et AP-s jäi üks asi tegemata. Starter viskab ikka "üle". Aga küll kunagi tulevikus selle ka siis korda saab. Sissesõidu vahele tulid ka paar peenestamist. Täitsa mõnusalt astus edasi. ~60 km sissesõidust tehtud siis praeguse seisuga... Katsun võimalikult kiiresti selle ära teha.
ta käis tna naxiga rääkimas muidu. et esmaspäev või teisipäev läheb siis ap'sse ja vahetab vist välja selle pendiksi vms :roll:
Paistab nii, sest Naxi ütles, et nad olid selle ära puhastanud ja et nende käes oli perfektselt töötanud. Täna sain siis Malossi RS3 amordi kätte ning GERDI KÄEST SUMMUTI! Või noh... postkastis oli kiri vähemalt, et pakk on postkontorisse jõudnud. Sissesõidust ~120 tehtud.