Silver_P Aprilia SR50R

Discussion in 'Lugejate rollerid' started by Silver_P, Nov 7, 2007.

1. GReddy

GReddy New Member

232
    0
    0
    amort muudab masina väljanägevust 100% , ülimalt ilusam on niimoodi ,edu , ära väga seda talisportlust harrasta , masinast hakkab kahju

2. Gas

Gas New Member

267
    0
    0
    selle amordi laseks küll hea meelega rotti sult.. :roll: :lol: ei väga kena ja kiire aparaat on!;)ainult edu ja pikki muretuid kilomeetreid!

3. lauri-poiss

lauri-poiss New Member

48
    0
    0
    Palju küttet ka võtab?

4. Silver_P

Silver_P New Member

161
    0
    0
    Selle talisportlusega ma väga hullu ikka ei pane. Sõidan juhul, kui teed lumest puhtad. Eile jäi masin maja taha seisma ja vahepeal hakkas lund ikka päris normaalselt tulema, seepärast nii lumine oligi. Driftimas ma enam ka ei käi.

Kütet on võtnud umbes 6-7 vahele, loodan et asi oli sissesõidus + külmades ilmades.

5. -red-eye-

-red-eye- New Member

519
    0
    0
    Amort muudab masinat tõesti veel ilusamaks.
    Kuid jah, kahju hakkab masinast. :)

6. -bab0lat-

-bab0lat- New Member

95
    0
    0
    käisid veskimöldres täna sellega?
    suht pinisev hääl oli muidu,sa oleks võind vajutada ka,igav oli nii :D
    väga normaalne roller.

7. OlaviT

OlaviT New Member

299
    0
    0
    Ta oleks siis äkki külili ka käinud kui oleks vajutanud.. :D
    Aga poissi kiusasid politseinikud täna :lol:

8. Silver_P

Silver_P New Member

161
    0
    0
    Käisin jah, Saltyga läksime Truutsi juurde, et uue sumpa piirajaid maha võtta ning et Salty üks jubin rolleri küljest eemaldada, et keevitusse viia.
    Masin piniseb natuke jah... :p
    Ning vajutasin küll ikka, aga siiski iga asi omal ajal ja mõistuse piires.

Olavi, ega ma nagu sina ei ole, kes alatasa külili käib! ;) :D
    Aga jah, tõsi ta on, et mendid kiusasid täna.
    Sõitsin õhtul siis Laagrist tagasi linna poole mööda Vabaduse pst-d. Lasin teises reas mingi 70 km/h ja näen ees siniseid vilkureid, ment oli mingi auto kinni pidanud. Keerasin siis esimesse ritta mingi rekka taha (see lasi mingi 45-50 km/h). Sõitsime siis rahulikult mendist mööda ning mõne aja pärast lapp põhja ja rekkast mööda (minu taga oli mingi auto ka niiet ment ei oleks tohtinud näha seda). Sõidan siis rahulikult 70 km/h edasi ja vaatan peeglist, et sinised vilkurid on jube lähedal. Pikemat aega peeglit põrnitsedes näen, et ment pmst seljataga ja lükkas punase ka sisse... Esimene reaktsioon kohe v*ttttttttttuu... Nojah, mis siis ikka. Hakkasin seisma jääma ühe kõrvaltänava algusesse, et ei takistaks liiklust Vabakal. Enne seisma jäämist keerab ment mulle ette ning keerab sinna samma kõrvaltänavasse. Ment lükkas disko välja ja sõitis mööda seda kõrvaltänavat edasi... Ma jäin jahmunult sinna passima, et mis nüüd siis... Ja mingi 5-10 sekundi pärast sõitsin minema sealt siis...
    See juba teine kord kui mentidega joppab. 3 on kohtuseadus, niiet... :p

9. muhahaaa

muhahaaa Active Member

1,416
    0
    36
    Mind ise ka samamoodi ment ehmatand :lol:
    Juhtub

10. Banks

Banks New Member

147
    0
    0
    Sõitsime sõbraga, sõbral polnud kiivrit, ületasime kiirust. Ment sõitis kõrvale, keris akna alla ja karjus: "Kuradi tropp, mida sa teed !? Kui mul aega oleks, ma teeks sulle trahvi !" ja sõitis kuskile väljakutsele edasi. :D

11. -red-eye-

-red-eye- New Member

519
    0
    0
    Endal ka oli suvel nii, et subaru ment lasi siniste vilkuritega taga, mingi 85 oli sees
    ja siis sõitis mööda, haigelt vedas, ma hakkasin ka juba seisma jääma, kuid jah, joppas.
    OT'st siis niipalju.
    Kui dmillalgi saab masin ise ka üle vaadatud äkki, Tallinnas mõnel kokkutulekul.
    GAS'iga joonelepanemist tahaks ka näha. :)

12. Silver_P

Silver_P New Member

161
    0
    0
    Sain sumpa just kokku pandud. Kuradi ilus näeb välja ikka. :p
    Alla panen selle mingi paari nädala pärast, kui ilmad kuivemad ning kui teid ei soolata väga palju.
    Puudu jäid 2 seibi ja 1 vedruseib, mida pakendis ei olnud. : \
    Üle jäi mingi plastmassist junn ja silenceri sees käiv mingi hujoobina, mis ei mahtunud enam sinna.

Üle jäänud stuff.

13. muhahaaa

muhahaaa Active Member

1,416
    0
    36
    Sa arvasid et see huijoobina on vajalik :lol:
    Piiraja on ka vajalik muideks, miks maha võtsid? :eek: :lol:

Ei, summ on ikka väga kena 8) , kui selle pragu alla paneksid, roostetaks see päevaga ära

14. OlaviT

OlaviT New Member

299
    0
    0
    Muide ei roostetaks :D Vaat kuidas minu uus sumps välja näeb.. :D iga kord peale sõitmist pesin sumpsi puhtaks :D
    Aga jhh.. OK Pajus.. see on sul ilus sumpa :) 8)

15. -red-eye-

-red-eye- New Member

519
    0
    0
    Haigelt mõnus sumpa jah. :)
    Uuena on enamus sumpasid väga ilusad.

16. Silver_P

Silver_P New Member

161
    0
    0
    Mnjmh... Täna panin päris korralikult matsu.
    Pukseerisin Salty võrri keevitusse ning et paremini keevitada saaks, võtsime karpa lahti nii, et see jäi voolikutega rippuma. 50m enne keevitust lendas karpa tal tagaratta ja mootoribloki vahele ning tagaratas läks blokki. Ma sõitsin oma lenksuga talle küünarnukki või tema lenksu vastu ja minu lenksu viskas see käest ära ca 40km/h juures. Roller lohises natuke asfaltil, siis mudal (kus ma ise maha lendasin selle otsast) ja siis lendas roller veel piki mingit aeda ka. : \
    Nüüd ei teagi, kas lasen lihtsalt korda teha või tuleb kogu roller uut värvi.
    Kriimud/katkised osad: tagumisel küljegondlil kriimud, esigondlil kriimud + mingi väike nurk murdus ära, esitule klaas läks väheke kildudeks, lenksugondlil kriimud, suunatulel kriim peal ning kriimuline on ka see plastik mis on esitulest natuke tagapool/küljepeal.
    Ise olen korras, aga põlv on veits marraskil.

17. ragz02

ragz02 New Member

76
    0
    0
    aiaiai, kahju vaadata rolli kohe, aga peaasi, et ise terveks jäid.

18. Robskar

Robskar New Member

614
    0
    0
    suht kahju jah.krdi paljudel juhtub matse.. =/ õigemini õnnetusi.

19. OlaviT

OlaviT New Member

299
    0
    0
    Kahju kohe rollerist :roll:
    Aga noh.. Asi ei olegi õnneks nii hull kui oleks võinud juhtuda. Niiet, suht õnnelik õnnetus.
    Tee siis masin jälle korda.. Veel eile vaatasin ja imetlesin kui ilus korras terve kriimuvaba roller sul oli :D
    Ja täna siis siuke värk.. Sõnu sõnu siin veel ära et "mina panen alatasa matsu".

20. sääks

sääks New Member

409
    0
    0
    Tra sitaks kahju ju , jmst kõvv roll, liigub hästi ja ültse tuus ja siis selline nuss , edu , tee mingi kõvv värvikombo :D .

Jaga seda lehte