esimene pilt on räigelt hea , ajab ikka naerma küll . :lol: see oleks nagu mingi pahandust teinud koer kes siis pugema tuleb peremehe juurde . see komplekt muidu mis jõudis sinu juurde , see on ka suht kõvv ikka , see masin hakkab hullult pöörde minema ja liikuma ma kujutan ette 8) värvi põhi ja veljed mustaks ehk või tee nagu mingi hostrider , siis oleks ikka ( muahh ) roller . EDU siis ja ära surnuks sõida :wink:
Kusjuures...Meenutab jaah kuidagi koera xD Kui veljed Mustaks või valgeks...oleks sitaks kena nagu. Need suunatule klaasid muudavad veel kenamaks asja. Led tagatuli ja DH siis on pöörfikt :wink:
Tänud! DH ja led tagatuld ei tule, ei istu need asjad eriti mulle. Samas tuli üks uus idee, et värvida veljed siis mustaks ning siis velgede randid teha punaseks nagu alloleval pildil.
Ilus masin. See velgede värvimsie idee ja rant punaseks on väga hea ! Teeb niukse ilmet kurjemaks või noh. Edu .
See veljerant on hea idee. Värvides võib keeruliseks minna, aga müüakse ju neid veljerandi kleebiseid eraldi, kõikides värvides.
Nende kleebistega teeksingi, scooter attackis nägin neid müügis, aga seal olid punased laost otsas ning ei tea kas viitsin 4 kuud neid oodata. Kuid eks ma uurin, äkki leian mõnelt muult saidilt.
Uuele sri-ile sobib dh nagu rusikas silma auku minu meelest , kellegil foorumis on kh tehtud teema ja tal uus sr seal tal dh peal jube kena .
Foorumis vist küll kellegi uue kerega SRil dh'd peal ei ole (ärge lööge kui eksin) :roll: aga Gas'i teemas oli pandud pilt kuskilt välismaa tuuninglehelt. Neid punaseid velje äära kleepse on easys ka müügil :wink: http://www.easyparts.nl/showarticles_in ... X-5mm.html
Alati ei pea ka tellima, Eestis ka olemas, ise plaanin ka ära osta kui tartu satun. http://www.automaailm.ee/index.php?lang ... ct_id=3542
Easys on need velje kleepsud otsas vms "This article is temporarily unavailable." Ning jah nagu Sääks ütles, siis Thematul on olemas DH. Ning nagu Individual mainis, siis jah, sai masin AP-sse viidud. Masina saan pmst siis kätte, kui Grave summuti Eestisse jõuaks.