ma poleks nii kindel , poiss külastas üks päev camexi päris kena summa eest , ma ei hakka reetma mis tal seal kotis oli :lol: 8)
SILINDER- Malossi Sport 125cc SUMMUTI- Leovince Sp3 VÄNTVÕLL- Originaal KARBURAATOR- 24 ÕHUFILTER- Stage6 KLAPID- Malossi carbon VARIAATOR- Originaal,5.5g rullid SIDUR- Originaal KÜÜNAL- NGK RIHM- Originaal ÜLEKANNE- Originaal
Säde on olemas.Karpa on peal koos õhukaga.Nüüd ootame millal ma endale bena voolikud ja 100cc tähiku saan :lol:
Pisiasjad ongi enamasti need, millepärast asjad poolikuks jäävad amuidu saimon, mul vist on benavoolikut
täpselt pisiasjad on need asjad.Aga benavoolikut peaks mul kaa olema.Kuie i leia siis võtan Golfi pealt.Aga kurat tähik tuleb kah kuskilt garaasist üles otsida muidu on jamasti.
ma võin sulle ka niiisamaanda need enginecoverid kui tahad 8) , veits tahavad hoolast kätt aga midagi hullu vast pole, vahetpole ju nagnuii tasuta saadud
hmm kui laupäev ei lähe türile siis on pidurid olemas.Kolmapäev viin pidrui asjad koju.Aa muide Kaarel mul oleks su abi kah vaja (A)