segukruvi ei ole nii ohtlik (va mootoriga pidurdades juhul kui segusiiber on reguleeritud täielikult sulguma). lasku parem spetsialistil õige düüs ja nõela aste välja regullida, ja küünal peab olema õige.
Tra sa MMA minuga pahandad? kellega ma mölisenud olen üldse a? küsmoraider on see kukk kes oma võlguära ei maksa ja siis tuleb lamppi mind maha ka veel tegema, mis ma siis tegemapean takka kiitma? et tublipoiss oled hillar vvõI ? Kui ma oleks võlglane siin ja siis veel karjuks üle RK et sa oled pede ja ei oska sittagi, siis ei ajaks sul sittakeema veits?
ära nüüd pahanda, lihtsalt netis sa ei saa kedagi paika panna vms, ma pole kellegiga muide pahandanud ja ma arvan ka et kümsoraider on kukk aga teemasse ka muidu kisub vähesitaks ära siin, et simon võta nata rahulikumalt ja jäta korra asi sinnapaika ära tegele üldse selle ja mõneaja pärast hakka uuesti tegelema
tavai,oleme sõbrad edasi ,(A) , Aga Simon kuuule, päriselt ka äramüü asja maha tee lõpuni ära, abikäsi on vaja, siis kutsu külla