Simoni Neos70 2002

Discussion in 'Lugejate rollerid' started by Simon, Nov 11, 2008.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. benelli

benelli New Member

145
    0
    0
    Re: Simoni Neos 2002 Winter Project

sellel sumpal polegi nime .
    Silku suhtes nii palju et kõik oleneb kas sa tahad vastupidavust või jõudu ja palju sul raha on.

2. Simon

Simon Active Member

1,535
    0
    36

Seda ma usun et sellel sumpal polegi nime,mina ütlen ikka Leovince Home Made :lol:
    Raha on 140e. Tahaks vastupidavust ja jõudu mõlemat,aga väga halva vastupidavusega ka ei tahaks :roll:

3. võsavillem

võsavillem New Member

574
    0
    0

dr evo 70 peab väga hästi vastu :wink: (vähemalt scooter-attacis oli kuni 20000km)

4. Simon

Simon Active Member

1,535
    0
    36

No seda mõtlesin mina ka ja hea hind ka veel vms :p ,aga kuidas tal selle prfiga lood on :roll:

5. hulk16

hulk16 New Member

30
    0
    0

Käisin ise ka seda jubedust vaatamas ja mitu nädlaat mõtlesin kas tuua või mitte.aga sumpa oli väga kahtlane,sumpa o0li kah lahti jne,minek ja tippkiirus oli ka päris "hea".migni 5 minutiga sia 40 km/h sisse.Kuulduse järgi olevat see mingilt omanikult varastatud vist aga see oli mingi joodiku oma kes sellega matsu pani ja sellepräast oligi gondlid sellised ning tematl see varasati,kuid tal oli suht pohh sellest:Digastahes see jawa vms tagatuli taga oli päris kõva tuuning :D.tegemist on kõvasti sellega.

6. Simon

Simon Active Member

1,535
    0
    36

Noh mina sellega 40-ki kätte polegi saand :lol: Sumpa nüüd mul juba kinni see oli muideks traktori tagatuli ja põka piip ja küünal oli ka peale pandud :lol: .Nüüd siis sai täna uus piip peale pandud klaasriidega akkan veel mässama ja silku ja kolb sai alt ära võetud nii,et nüüd oootame rahasid,et saaks silku ära tellida ja vända laagrid ka :p .Kas siis keegi äkki soovitaks veel mingit head silkut mulle oleks väga tänulik :)

7. aspirin

aspirin New Member

408
    0
    0

See peaks olema stage 6 SPORT PRO ja soovitan seda ( : .

8. Simon

Simon Active Member

1,535
    0
    36

jah väike eksimus :lol: Ma tänan igaühte kes soovitab midagi :p .

9. hulk16

hulk16 New Member

30
    0
    0

Jube asi oli aga lotosin et ehk on silinder ja kolb korras ja mingi muu viga tal,aga nüüd tänan õnne et seda ei ostnud:D.teed ikka pagassi luku trossi ka korda:O?igastahes edu ja jaksu,usun et seda läheb sul vaja

10. Simon

Simon Active Member

1,535
    0
    36

Ära täna 6nne see jummala heea projektikas juu :) .Selle pagasiluku kohapealt nii,et seal selle süsteemiga mingi kala ja mina ei oska midagi seal teha,aaga 2kki v2ikerasmus aitab mind :)
    Eile 6htul sai siis klaasriietatud ja ommikul vaadatud,et päris normaalselt jäi 8) .Eks siis nüüd akkame neid neose esigondlis olevaid auke pahtliga kinni katma.

11. benelli

benelli New Member

145
    0
    0

Ise võtaks spor pro .

12. Simon

Simon Active Member

1,535
    0
    36

See ka suht hea variant,aga ma arvan,et jääb ikkagi Malossi Sport 70 :roll:

13. hulk16

hulk16 New Member

30
    0
    0

aga sa oled silindri lahti võtnud?.pmst mootor ei tohiks olla küpse;).tal on midaig muud kuna külmast peast läheb ta käima esimese laksuga,iseig kui ta on kaua seisnud,kui oleks kolb läbi siis oeaks tampima kõvasti,ise arvasime et karpas midaig paigast ära ja karpa sitane

14. Simon

Simon Active Member

1,535
    0
    36

kolb mahavõetud ja mul alguses vanaküünlaga läks ommikul kohe käima aga siis kui gaasitross läsks siis polnd aega käivitada ja nüüd kui gaasitross peal ja uus küünal ja piip ei läind kordagi käima uue ega vana küünlaga.Silku ja asjad maha võetud,aga pilte ei saa teha sest digikas egiptimaal :-x .Silku peale on kirjutatud mingi senchen :roll: .Neosel on stockis 10mm sõrmelaager eks??
    Edit:Ja ma tambin kõvasti ma tampisin mingi 35-40 min. aga mitte m. ei juhtunud ei luband ka isegi ja komp kaa nagu jõle nõrk :roll:

15. hulk16

hulk16 New Member

30
    0
    0

tihendid särgidvärgid paigas ikka?

16. Simon

Simon Active Member

1,535
    0
    36

Jaa aga no jh juba silku ja kolb mahavõetud ja enam peale ei pane kaa pole mõtet nagunii kohe tulevad uuedvändalaagrid ja uus silku Malossi Sport 70 :) ,aga kas siis ma pean uued klapilehed ka panema :roll:

17. hulk16

hulk16 New Member

30
    0
    0

võinho mõtekam oleks ikka carboni omad kuna mingi aeg pea need niikuinii välja vahetama;)

18. Simon

Simon Active Member

1,535
    0
    36

Jah nii,et siiis tulevad klapid kaa :)

19. Marten ;)

Marten ;) New Member

340
    0
    0

Klapilehed on silindriga kaasas.

20. Simon

Simon Active Member

1,535
    0
    36

Tänan :)Ootuste järgi peaks saama teisipäev silku ja vända laagrid kätte :p .Siis saab edasi vaadata ja v2ikserasmuse abi paluda et vändalaagreid sisse panna, :roll:

Thread Status:
Not open for further replies.

Jaga seda lehte