Simoni Neos70 2002

Discussion in 'Lugejate rollerid' started by Simon, Nov 11, 2008.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. mopp12

mopp12 New Member

233
    0
    0
    Re: Simoni Neos 2002 Project **BlackSun**

kena neos edu sulle sellega

2. Simon

Simon Active Member

1,535
    0
    36

Alguses jah,aga pärast relakaga.
    t2nan edu l2heb alati vaja.Ei tea kas täna saabki esimest k2ivitust teha :roll:

3. Simon

Simon Active Member

1,535
    0
    36

Sorry for duubel
    T2na ei saa siis first run'i teha,sest kasutaja badboy56 unustas panna gaasi siibri asjad ja nõela.Pidi omme siis maksekirjaga teele panema.Ei tea millal jõuab.Sain siis tule ja karpa t2na k2tte.Tuled on kenad 8) .Sellel karpal on,aga mingi 5 kohta kuhu võiks voolik minna :lol: .Seal on 1 suur ja teised v2iksemad.Sinna suuremasse l2heb vast bena voolik.Ma panen pildid siis kaa :D
    See punasega ala sinna peaks minema bena voolik

4. engine

engine New Member

1,280
    0
    0

sinna kus õhuklapp on sinna kõrvale läheb vaakumvoolik, sinna kus selline vase karva sinna peaks õli oma minema, teised lihtsalt selleka, et karbussi ujukikamber õhku saaks, pena oma otsi ise

5. Simon

Simon Active Member

1,535
    0
    36

Kui sinna 6li oma l2heb siis peab 6li pump olema eks :wink: .Mul ei ole 6li pumpa ega mingit 6li voolikut.Nüüd just lõpetasin tulin tuppa.Panin siis bloki raamile alla.Haigelt kõrge n2eb v2lja.Jalgadega pean tippima ühelt teisele :lol: .Panen siis pildid kaa kohe.Sinna amordile tuleb kõrgendus kaa veel :lol: .
    Avastasin just,et esikumm on katki nii,et mingi p2ev tuleb vahtu lasta :D

6. 4stroke

4stroke Bännitud Bännitud

1,217
    0
    0

Aakuule see edsa rellaga neid gondleid lihvid ei ole minu arust eriti hea võimalus ju, jääb eba ühtlane vms, käsitsi ikka kõige parem :)

7. Simon

Simon Active Member

1,535
    0
    36

Ei j22 ebaühtlane.K2sitsi on jh parem.Ega ma aint siis lihvin relakaga ,kui pahtlipoiss on peal.

8. j6rr-

j6rr- New Member

175
    0
    0

kui veel ühe kõrgenduse paned hakkab sul selg sõites valutama pikapeale :D

9. v2ikeRasmus

v2ikeRasmus Member

311
    0
    16

oleneb väga palju inimesest. minul enda aeroxiga sõite siiani pole selg valutama hakkanud.
    Ja tee nagu ma soovitasin osta 310mm amort ja siis amordikõrgenuds... 8)

Miks sa kondlitelt värvi maha lihvid? Mullitab, kobrutab või midagi sellist?
    Kui värv on korralikult kinni siis piisab ka ainult matistamisest.

Ja karpal kas otsa on tosooli omad nii et need jäevad tühjaks.

aga edu mis siin ikka muud soovida on.

v2ikeRasmus

10. aspirin

aspirin New Member

408
    0
    0

Karpal arvan et on , bena ots , vaakumi ots , õlituse ots , jahutusvedelik sisse ja jahutusvedelik välja ots . Aga Rasmus , miks 310 yss amort , ega saimon nõrk pole , pangu ikka 330 + 60 kõrgendus :D ? Okok , isetead mis teed Saimon , soovin sulle edu ja ehk varsti näeb .

E : Kui sul kummis on auk vms siis ära hakka vahuga sittuma keerad kohe rehvi putsi , proovi kõigepealt nööriga parandada ( spetsiaalne , võib maksta mingi 25 kr . )

11. Simon

Simon Active Member

1,535
    0
    36

No jh seda 330 või 310 amorti ma veel ei osta,aga kõrgenduse küll :lol: .Seda kummi asja ma vaatan ükspäev kaa.See,et ma gondlit ennast lihvib on see,et mingi p2ev akkas v2arv mullitama,aga ainult esigondlil.Edu l2heb alati tarvis

12. RagnarA

RagnarA New Member

738
    0
    0

vaatan et asi edeneb vaikselt..kle palun pese roll puhtaks :) siis näeks ilus ja korralik välja! poel u raske :oops:

13. Simon

Simon Active Member

1,535
    0
    36

Ei ole jh raske,aga iga p2ev jõuad pimedas koju.Siis akka õppima veel.Nii kui karpa asjad k2tte saan ja k2ima l2heb siis pesen 2ra.Olete rahul.Ja k6ik sellest pesemisest nüüd :-x

14. RagnarA

RagnarA New Member

738
    0
    0

rahul rahul:D aga muidu ma pole eest lugend et küsin uuesti :oops: kas teed mingit customit ka?lõigud kondleid vms?

15. Simon

Simon Active Member

1,535
    0
    36

Plaanis on teha customit.V2ga palju sisselõikeid ei tule. :)

16. Simon

Simon Active Member

1,535
    0
    36

Nii t2na siis helistasin oma karpa vennale.Ütles,et pani t2na posti,et omme jõuab ei tea kas see ka tõsi on :roll: .Kui omme on kohal siis reedel kooli ei l2he vaid paneb karpa kokku ja teeb first run'i :)

17. RagnarA

RagnarA New Member

738
    0
    0

loodame siis parimat et ikka ilusti töötab:p

18. Simon

Simon Active Member

1,535
    0
    36

Nii t2na sai siis tööle pandud.Videot ei saa veel,sest ei tööta t2ielikult.Sain siis kasutaja Aspirinlt 19 karpa ja 140 düüsi :) .Algul ei l2ind k2ima.Panin vana küünla tagasi,sest vana küünal oli lühema keermega ja see sobis paremini.Düüsiks oli siis 82.Sellega töötas mingi 3 minti umbes ja siis suri v2lja.Panin siis 90 düüsi ja siis l2ks aint korra k2ima ja suri v2lja.Rohkem ei saand proovida,sest sõber kukutas küünla bena paaki :lol: :-x .Nüüd kui mingi p2ev saan uue küünla ja oma karpa asjad k2tte siis proovin uuesti.

19. Simon

Simon Active Member

1,535
    0
    36

Sorry for duubel:Sain just küünla paagist k2tte.Sealt tuli igast sodi v2lja ikka :lol: .Selline probleem on nüüd:Kui valasin bena uuesti paaki siis polnd bensiini voolik karpaga ühenduses ja bena akkas v2lja tilkuma.Mitte tilkuma vaid voolama.Nüüd kui valasin 2ra siis ikka voolab voolikust bean niikui allapoole voolikut panen.Mis probleem?EDIT:Sain just teada,et vaakumklapp on l2bi.Kui kellegil on pakkuda neosele siis ps.

20. v2ikeRasmus

v2ikeRasmus Member

311
    0
    16

Tegelikult ei mõjuta see midagi kas vaakum klapp toimib või mitte. :wink:
    Näiteks minu masinal on ka selline vaakumklapp mis jookseb kogu aeg peale ning nagu sa tead töötab väga hästi. :roll: Kunagi kui aega leian siis astun läbi :p

v2ikeRasmus

Thread Status:
Not open for further replies.

Jaga seda lehte