Simoni VW Golf3 VR6 128kW 1993

Discussion in 'Lugejate autod' started by Simon, Nov 12, 2010.

1. china4T

china4T New Member

141
    0
    0
    Mis ap sa ostad , kui see saladus pole?

2. lauriiii15

lauriiii15 New Member

824
    0
    0
    Hea auto on, kahju et automaat, manualiga nat lõbusam 8)

3. Simon

Simon Active Member

1,535
    0
    36
    noniii update pole tehtud.Aga järgmisest nädalast sees uus makk.Pioneer siis.Puldiga ja värki.Kevadel veljed ka värvi usun ja plastid puhtakls ja fööniga mustaks.

4. -Aston-

-Aston- Active Member

1,339
    0
    36
    Sitta seal vahet on, kui on esiveoline.
    Automaadiga just mugav kruiisida ju. (H)

5. lauriiii15

lauriiii15 New Member

824
    0
    0
    Seda küll aga mina eelistan alati manuali, oleks rolleril käigud, oleks asi palju parem, see pärast eelistangi enduurokaid ja supermotosi
    aga no kuidas kellegile, selle autoga peab rahul olema lihtsalt, olgugi et automaat :p

Edu sulle selle masinaga 8)

6. massu

massu Administraator Meeskonnaliige Administraator

2,331
    0
    36
    Algul meeldib kõigile manuaal. Sõidad kaks kolm aastat linnas, siis igatsed automaati :D
    Simon ära näe vaeva velgede värvimisega. Suveks kindlasti pane midagi muud alla. VW'le veljed kilo hinnaga ju.

7. Simon

Simon Active Member

1,535
    0
    36
    Rasmus,sul on täiesti õigus selle kasti osas.Aut kast linna liikluses on asendamatu.Muidu autole varsti uus aku peale ;)

8. lauriiii15

lauriiii15 New Member

824
    0
    0
    Ma ei sõida aint linnas, ka suht palju maanteel, aga see selleks, kuidas muidu minek on, käiguvahetused ühtlased ?

EDIT: ja kuidas istme soendus töötab, läheb kohe soojaks või võtab aega ?

9. Simon

Simon Active Member

1,535
    0
    36
    kohe soojaks istmed.Käiguvahetused normaalsed,õli on piisavalt sees,aga no pagassis igaksjuhuks pudel ka.Kiirendus täitsa piisav usun.Näiteks Rogeri kunagine e34 mis oli kas 3.0 või 4 midagi sai kotti.

10. lauriiii15

lauriiii15 New Member

824
    0
    0
    Njaa, siis hea kui kohe soojaks lähevad, ml nahk sisu ja normaalselt kaua võtab aega ennem kui istmed soojaks lähevad, eriti veel kui mingi -10 või rohkem väljas on

11. Simon

Simon Active Member

1,535
    0
    36
    Nujah,ma isiklikult pean kevadel kondi ära täitma uuesti.

12. -Aston-

-Aston- Active Member

1,339
    0
    36
    Rääkige mulle ka, miks manuaalkast maanteel parem on, kui käike nagunii ei vaheta?

13. lauriiii15

lauriiii15 New Member

824
    0
    0
    No mina olen manuaali alati rohkem austanud, eks igaühele oma

14. -Aston-

-Aston- Active Member

1,339
    0
    36
    Sa ei vastanud mu küsimusele.

15. Türamüra

Türamüra Bännitud Bännitud

914
    0
    0
    Sellepärast kullake, et manuaaliga on võimalik maanteel ökonoomsemalt sõita. Automaat hoiab aga mootoripöördeid alati kõrgemal. Ja samas ka mõõdasõite on manuaalkastika mõnusam teha. Saad peeneks lasta ühesõnaga.

16. Simon

Simon Active Member

1,535
    0
    36
    Mulle meeldib küll automaadiga maantel rohkem sõita kui manuaaliga.Möödasõidul saab peeneks lasta kui tahad,püsikas peal ja ei ole need pöörded ka niiväga teab kui suured.

17. xox

xox Member

361
    0
    16
    udu peast v, automaat hoiab samamoodi pöördeid madalal, v ma ei tea mis automaatidega sa sõitnud..

18. Türamüra

914
    0
    0
    Miks on siis automaatkastiga autodel maantekulu suurem? Sellele oled mõelnud? Enne, kui hakkad kedagi uduks kutsuma võiks vähe asjasse sügavamalt süveneda....
    Näide: enda auto manuaalkast, kuus käiku. kuuenda võin sõita laisalt 1500p/min. maanteel. Ja näita mulle üksainekenegi automaatkast, mis selle järgi teeb.

19. *Chris*

*Chris* New Member

1,702
    0
    0
    Natukene vaidleks vastu, tahan näha, et Pontiac Firebirdil 90km/h sõites, suudad pöörded 2000 tuhande peale ajada, nii et 90km/h on sees.....
    4 Käiguline automaatkast.

20. Türamüra

914
    0
    0
    Mis siin vaelda? Manaalkast on maanteel ikkagi ökom. Ei pea siin silmas uusi vagunite kahe siduriga DSG kaste, mis on omaette nähtus.

Jaga seda lehte