noniii update pole tehtud.Aga järgmisest nädalast sees uus makk.Pioneer siis.Puldiga ja värki.Kevadel veljed ka värvi usun ja plastid puhtakls ja fööniga mustaks.
Seda küll aga mina eelistan alati manuali, oleks rolleril käigud, oleks asi palju parem, see pärast eelistangi enduurokaid ja supermotosi aga no kuidas kellegile, selle autoga peab rahul olema lihtsalt, olgugi et automaat Edu sulle selle masinaga 8)
Algul meeldib kõigile manuaal. Sõidad kaks kolm aastat linnas, siis igatsed automaati Simon ära näe vaeva velgede värvimisega. Suveks kindlasti pane midagi muud alla. VW'le veljed kilo hinnaga ju.
Rasmus,sul on täiesti õigus selle kasti osas.Aut kast linna liikluses on asendamatu.Muidu autole varsti uus aku peale
Ma ei sõida aint linnas, ka suht palju maanteel, aga see selleks, kuidas muidu minek on, käiguvahetused ühtlased ? EDIT: ja kuidas istme soendus töötab, läheb kohe soojaks või võtab aega ?
kohe soojaks istmed.Käiguvahetused normaalsed,õli on piisavalt sees,aga no pagassis igaksjuhuks pudel ka.Kiirendus täitsa piisav usun.Näiteks Rogeri kunagine e34 mis oli kas 3.0 või 4 midagi sai kotti.
Njaa, siis hea kui kohe soojaks lähevad, ml nahk sisu ja normaalselt kaua võtab aega ennem kui istmed soojaks lähevad, eriti veel kui mingi -10 või rohkem väljas on
Sellepärast kullake, et manuaaliga on võimalik maanteel ökonoomsemalt sõita. Automaat hoiab aga mootoripöördeid alati kõrgemal. Ja samas ka mõõdasõite on manuaalkastika mõnusam teha. Saad peeneks lasta ühesõnaga.
Mulle meeldib küll automaadiga maantel rohkem sõita kui manuaaliga.Möödasõidul saab peeneks lasta kui tahad,püsikas peal ja ei ole need pöörded ka niiväga teab kui suured.
Miks on siis automaatkastiga autodel maantekulu suurem? Sellele oled mõelnud? Enne, kui hakkad kedagi uduks kutsuma võiks vähe asjasse sügavamalt süveneda.... Näide: enda auto manuaalkast, kuus käiku. kuuenda võin sõita laisalt 1500p/min. maanteel. Ja näita mulle üksainekenegi automaatkast, mis selle järgi teeb.
Natukene vaidleks vastu, tahan näha, et Pontiac Firebirdil 90km/h sõites, suudad pöörded 2000 tuhande peale ajada, nii et 90km/h on sees..... 4 Käiguline automaatkast.
Mis siin vaelda? Manaalkast on maanteel ikkagi ökom. Ei pea siin silmas uusi vagunite kahe siduriga DSG kaste, mis on omaette nähtus.